Anna Nooshin nieuwe presentatrice HNTM

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anna Nooshin nieuwe presentatrice HNTM

Anna Nooshin nieuwe presentatrice HNTM

|
|

Laatste update:

Anna Nooshin debuteert als presentatrice in Holland's Next Top Model. En het tiende seizoen komt met een twist: voor het eerst kunnen ook mannen zich aanmelden!

Nieuwe host

Dat heeft RTL vrijdag bekendgemaakt. Nooshin was in het voorgaande seizoen al betrokken bij de modellenwedstrijd als jurylid. De presentatie werd toen nog gedaan door Anouk Smulders. Zij maakte eerder dit jaar echter bekend na vier jaar te stoppen. 

Ook jurylid en coach Fred van Leer gooide de handdoek in de ring. De nieuwe jury wordt op een later moment bekendgemaakt.

Nooshin: "Droom komt uit"

"Vanaf het moment dat Holland's Next Top Model werd uitgezonden ben ik een trouwe kijker", aldus Nooshin, voor wie naar eigen zeggen een droom uitkomt. "Ik vind het te gek om deze uitdaging samen met RTL aan te pakken en - hoewel ik het ook erg spannend vind - ga ik me de komende maanden voor de volle honderd procent inzetten en kan ik niet wachten op de opnames."

HNTM seizoen 10

De castingdag voor het nieuwe seizoen vindt in mei plaats. Droom je zelf ook van modellencarrière? Je kunt je hier opgeven voor Holland’s Next Top Model 2017.

Lees verder