Anna Kendrick en Justin Timberlake keren terug in Trolls World Tour

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anna Kendrick en Justin Timberlake keren terug in Trolls World Tour

Anna Kendrick en Justin Timberlake in de trailer van Trolls World Tour

|
|

Laatste update:

Anna Kendrick en Justin Timberlake keren volgend jaar terug in de muzikale wereld van Trolls World Tour! Ze nemen muzikale versterking mee: Kelly Clarkson en… Ozzy Osbourne!

In Trolls World Tour reizen Queen Poppy (Anna Kendrick), Branch (Justin Timberlake) en hun vrienden door het magische trollenrijk. Ze ontdekken dat de koning van de rockmuziek (Ozzy Osbourne) samen met zijn dochter zes snaren van een magische gitaar probeert te stelen. Mocht dit lukken, dan verwoesten ze alle muziek in het trollenrijk, behalve heavy metal. Raaawk!

Poppy en Branch proberen alle muzikale trollenheersers te waarschuwen, waardoor ze in de landen van o.a. funk, country en klassieke muziek verzeild raken.

Trolls World Tour

De eerste Trolls (2016) was een behoorlijk succesvolle film, mede door de fantastische muziek: de titelsong (Can’t Stop The Feeling, dat je nu nog dagelijks hoort) werd zelfs genomineerd voor een Oscar. Door de trailer krijgen we dat de komende week niet meer uit ons hoofd!

Net als in de eerste film komen er weer veel échte muzieksterren voorbij, als geanimeerde Troll. Bijrollen zijn er o.a. voor Kelly Clarkson, George Clinton en Chance The Rapper.

Trolls World Tour staat gepland voor april 2020.

Lees verder