Animatieserie van Gremlins op komst

Door Redactie
Animatieserie van Gremlins op komst

Gremlins, wie is er niet groot mee geworden? We verheugden ons er al op dat deze tijdloze klassieker waar we elke Kerst weer met zijn allen voor gaan zitten een derde deel gaat krijgen, maar nu is er meer goed nieuws: er komt ook een Gremlins-animatieserie, die zich voor de eerste film af zal spelen.

De avonturen van Gizmo en Mr. Wing

De serie zal eindelijk uitleggen hoe deze beestjes die van snoezige pluizedingetjes in gruwelijke monsters veranderen van China in Amerika terecht gekomen zijn. De verhalen zullen zich namelijk richten op Gizmo en Mr. Wing, die opa die in de eerste Gremlins absoluut niet de kleine Gizmo wil verkopen aan de vader die nog op zoek is naar een last-minute kerstcadeau. Samen beleven de twee avonturen, waar natuurlijk ook veel Gremlins bij komen kijken. Vermoedelijk gaan we zien hoe Mr. Wing en Gizmo er door schade en schande achter komen dat je Gizmo nooit na twaalven te eten mag geven, hem niet nat mag maken en niet bloot mag stellen aan zonlicht.

Weer een streamingkanaal erbij?!

De Gremlins-serie zal te zien zijn op het streamingkanaal van WarnerMedia, dat serieus denkt met Netflix en Disney+ te kunnen gaan concurreren. Als ze met nog meer van dit soort leuke plannen komen gaat dat misschien nog lukken ook!