Angela de Jong haalt uit naar Natacha Harlequin

Door Redactie
Angela de Jong haalt uit naar Natacha Harlequin

De tranen van Angela de Jong zijn inmiddels opgedroogd en haar nageltjes gevijld om zo weer lekker te kunnen uithalen naar de volgende show. Dit keer moeten de makers van Dit Vindt Nederland het ontgelden. 

"Eigenlijk is het mijn eer te na om hier een letter te spenderen aan Dit Vindt Nederland van SBS6", begint Angela de Jong haar nieuwste column. "Iedereen ziet binnen een minuut dat het format aan alle kanten rammelt. Geloof me, nog een paar weken stuiptrekken en dan krijgt ook dit een plekje op het Talpa-kerkhof tussen 6Inside, Sport7 en NSE."

Pittig wijffie

Wie dacht dat Angela de Jong de schuld van het floppen alleen legt bij het concept, zit er flink naast. De columniste is namelijk absoluut niet te spreken over het werk van presentatrice Natacha Harlequin. "Het programma wordt gepresenteerd door de advocate die zich behendig in de kijker speelde met de racismespecial van VI. Pittig wijffie, dat leverde spannende tv op. Zo denkt John." Maar die mening deelt Angela zelf allesbehalve. "Ze is ongetwijfeld een kei in haar vak, maar van presenteren heeft ze weinig kaas gegeten."

Tips uit de praktijk

Natuurlijk heeft de 'ervaringsdeskundige' wel een idee wat er dan beter kan. "Haar grootste handicap is dat ze met zo'n woeste blik in de camera kijkt, alsof ze Johan Derksen weer over de tafel trekt, dat je als kijker spontaan de rillingen over je rug voelt lopen." Daar is Angela dan ook niet van gediend.

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!