Aliens vallen aan in trailer voor Netflix-film Extinction

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aliens vallen aan in trailer voor Netflix-film Extinction

Aliens vallen aan in trailer voor Netflix-film Extinction

|
|

Laatste update:

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de nieuwe science fiction-actiefilm Extinction. Deze kun je vanaf vrijdag 27 juli vanuit je luie stoel bekijken. Hoofdrollen zijn er voor Michael Peña uit Ant-Man, Mike Coulter uit Luke Cage en Lizzy Caplan uit Masters of Sex.

Aanval van buitenaardse wezens

In Extinction speelt Michael Peña een huisvader die geplaagd wordt door dromen over een invasie van aliens. Als deze dromen waarheid worden en de aanval van buitenaardse wezens inderdaad begint, is hij de enige die enigszins voorbereid is - omdat hij het in zijn visioenen allemaal al lang heeft zien gebeuren. Daarmee is deze gewone man met zijn gewone bestaan ineens de aangewezen persoon om de mensheid te redden van de ondergang.

Naast de trailer mag ook de poster er wezen trouwens:

Zomerblockbuster

Aanvankelijk zou Extinction al in januari in de bioscopen zijn gaan draaien, maar voor het zover was besloot Netflix de film aan te kopen. De streamingservice presenteert de film nu als één van haar eigen zomerblockbusters.

Regie is in handen van de nu nog onbekende Australiër Ben Young. Volgens de filmmaker biedt Extinction “Alles dat je verlangt van een grote sci-fi blockbuster”, maar hij voegt daar aan toe “dat er zich onder de oppervlakte nog veel meer afspeelt”. Vanaf 27 juli kunnen we het zelf zien.

Lees verder