Ali Bouali, sixpack

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ali Bouali, sixpack

Ali B bijt van zich af: ‘Middelvinger voor al die mensen’

|
|

Laatste update:

De fitte Ali B. is alle kritiek zat. Op Instagram haalt de rapper flink uit naar al die mensen, en voornamelijk vrouwen, die wat van zijn gespierde lijf vinden.

Hij heeft slechts één boodschap: een dikke vette middelvinger.

'Verkrampte Chippendale'

De 39-jarige rapper liet deze week op Instagram vol trots zijn blote bast zien, maar op complimenten hoefde hij niet te rekenen. Vooral zijn TVOH-collega Anouk kon haar ongenoegen niet voor zich houden. “Haha, wat ben jij nu allemaal aan het doen?” vroeg ze zich af onder een openbare post van de rapper. “Je ziet eruit als een verkrampte Chippendale in de penopauze, haha.” En zoals je ziet: precies 5200 mensen vonden deze reactie 'leuk'.

Ali B bijt van zich af: ‘Middelvinger voor al die mensen’

Geen vete met Anouk

Als het alleen Anouks reactie was, had de rapper er om kunnen lachen. Die twee zijn inmiddels aan elkaar gewend, zo schrijft hij in een extra post. "Wij hebben een hele bijzondere band met heel veel vertrouwen en we plagen elkaar constant, omdat we van elkaar houden kunnen we veel tegen elkaar zeggen. Zij incasseert veel meer van mij, dus laat ons lekker." 

Weg met de kritiek

Maar met al die andere (bemoeizuchtige) mensen is hij klaar. En goed ook. "Ja mensen ja. Ja, mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja, mijn schouders ook. Ja, mijn borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja, mijn armen zijn niet getraind. Ja, je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt”, zo maakt de rapper duidelijk.

Klaar met afkrakers

Hij heeft er geen goed woord voor over. “Deze twee middelvingers zijn voor al die mensen en vooral vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar mij nu overal lopen afkraken in comments onder verschillende posts.” En nee, hij zit ook niet te wachten op ‘goed bedoelde’ adviezen van ervaringsdeskundigen. “Voor alle train- en voedingsdeskundigen, dit werkt voor mij, dus hou je verkooppraatjes over hoe ‘fout’ mijn manier van werken is lekker bij je.”

Houd van jezelf

Hij is tevreden, en daar draait het om. “Verder raad ik iedereen aan om te doen wat voor hem/haar werkt. En hou een beetje van jezelf” zegt hij tot slot. 

Lees hieronder zijn complete bericht.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder