Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Afvaller Expeditie Robinson reageert nogal bitchy op vertrek

|
|

Laatste update:

Afscheid nemen is nooit leuk, maar tóch is het een belangrijk onderdeel in Expeditie Robinson. Welke BN’er is er niet in geslaagd immuniteit in te zetten óf een succesvol bondje te maken?!

Niets missen? Check hier Expeditie Robinson-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer

‘Hmm’

Het is actrice Susan Radder. “Hmm”, knikt ze als ze het nieuws hoort. Susan staart voor zich uit. Kirsten, de eiland-BFF van Susan, raakt behoorlijk emotioneel en begint te huilen. Ook het team (Chatilla, we see you) probeert Susan een hart onder de riem te steken, maar ze knikt alleen maar een beetje mee. Eh, Susan, aarde aan Susan?!

‘Wel prima’

Het komt ook niet echt als verrassing voor haar. Ook als ze terugblikt op haar avontuur blijft ze nogal bekoeld. “Ja, het gaat wel prima. Het ging me allemaal wel prima af.” Ze vindt het wél verdrietig om Kirsten achter te laten. Zijn er toch nog wat emoties.

‘Opzouten’

Maar dan komt de aap uit de mouw. “Neem je Chatilla eigenlijk iets kwalijk? Want ik zag dat je even dacht: opzouten!” En dan komt er toch iets meer emotie op haar gezicht. Of moeten we zeggen: vuur in haar ogen.

Wie is nou de verrader?

“Nou ja… ja! Ze komt op dag drie of vier naar mij toe om te zeggen dat ik meer optrek met Kirsten en Nienke en dat zij zich soort van verraden voelt. Terwijl ik denk: je bent ook de hele tijd met die mannen aan het aanpappen. En je ziet wat er nu gebeurd is. Ik heb geen zin dat je zegt: hee topper, goed gedaan. Terwijl jij in mijn gezicht zegt: ik vertrouw jou niet.”

De kijkers zijn het met Susan eens. Chatilla maakt niet echt vrienden met deze actie. Op Twitter gaat het los: “Chatilla is Judas, beetje krokodillentranen.”

 

Expeditie Robinson is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder