• BN'ers
  • Ophef

Advocaat Lil Kleine reageert op juice: 'Niet betrokken bij zware mishandeling'

Door Lise Knipping
Lil Kleine

Lil Kleine zou betrokken zijn geraakt bij een mishandeling in de Amsterdamse club Club Air. Juicekanaal Life of Yvonne brengt het nieuws over de heftige knokpartij naar buiten, maar daar is volgens team Jorik Scholten (zoals de rapper heet) niets van waar. Zijn advocaat laat aan het ANP weten dat Lil Kleine niets te maken heeft met de 'extreem zware mishandeling'.

 

 

Van donderdag op vrijdagnacht zou de rapper samen met vrienden een discussie hebben gehad met andere aanwezigen in de club. Yvonne Coldeweijer bracht de juice naar buiten nadat haar spionnen de roddelkoningin erop hadden geattendeerd. Ook heeft een medewerker van de nachtclub het incident bevestigd aan Het Parool. Om daar nog een schepje bovenop te gooien komt ook de politie met de dag later met het nieuws dat een zware mishandeling heeft plaatsgevonden in Amsterdam, waarna ook een tas en een Rolex zijn gestolen. 

Niet betrokken

Een ongelukkige situatie volgens de advocaat van Lil Kleine Nienke Hoogervorst. Zij geeft in een statement tegenover het ANP aan dat de rapper buiten het incident staat. ''Jorik is in Club Air lastiggevallen en vervolgens is hij door een beveiliger naar zijn auto begeleid en vertrokken. Jorik is niet betrokken bij wat zich daarna buiten de club heeft afgespeeld en heeft daar ook geen weet van. Wij zijn niet bekend met een aangifte, zoals wordt gesuggereerd'', zegt zijn advocaat. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide