Actieheld neemt zichzelf op de hak in trailer Jean-Claude Van Johnson

Veronica Superguide logo
Actieheld neemt zichzelf op de hak in trailer Jean-Claude Van Johnson

Actieheld neemt zichzelf op de hak in trailer Jean-Claude Van Johnson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jean-Claude van Damme kennen we van actieklassiekers als Bloodsport en Kickboxer. Maar in de herfst van zijn carrière speelt hij misschien wel de rol van zijn leven!

Comeback

De Belgische actiester Jean-Claude van Damme vulde in de jaren 80 en 90 de videotheekrekken met titels als Cyborg, Universal Soldier en Timecop. Maar de laatste jaren is hij druk bezig met een comeback! Na het verrassend sterke Universal Soldier: Day of Reckoning, trekt hij nu de aandacht met de televisieserie Jean-Claude van Johnson. Daarin blijkt dat de mannetjesputter niet te beroerd is om zichzelf en zijn imago op de hak te nemen!

Dekmantel

In de Amazon-serie Jean-Claude van Johnson speelt de acteur… zichzelf! Zijn acteercarrière blijkt echter een dekmantel voor gevaarlijke undercoveroperaties. Hoewel hij niet bepaald meer in vorm is, moet hij nog één keer in actie komen voor een laatste missie. Het is trouwens niet de eerste keer dat Jean-Claude van Damme zichzelf speelt in een comedy: in JCVD uit 2008 raakt de voormalige actieheld ongewild betrokken bij een overval.

Jean-Claude Van Johnson is vanaf 15 december te zien via Amazon Prime.

Lees verder