3FM-dj’s organiseren Bassie en Adriaan-marathon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
3FM-dj’s organiseren Bassie en Adriaan-marathon

3FM-dj’s organiseren Bassie en Adriaan-marathon

|
|

Laatste update:

Baal je ook zo dat Bassie en Adriaan voorlopig niet op Netflix zullen verschijnen? Niet getreurd, binnenkort vindt er een heuse bioscoopmarathon plaats rond de clown en de acrobaat!

Oproep

Eind vorige maand zetten 3FM-dj's Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen een actie op touw om de series van Bassie en Adriaan naar Netflix te krijgen. De streaming-gigant gaf helaas geen gehoor aan deze oproep. De dj’s hebben in de tussentijd echter niet stil gezeten. Vandaag maakte de radiozender bekend dat Mark en Rámon een heuse bioscoopmarathon hebben georganiseerd rondom deze kindervrienden!

Robot

Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, wordt in de VUE bioscoop in Hilversum de hele serie De reis vol verrassingen uit 1994 uitgezonden. Hierin reizen Bassie en Adriaan door heel Amerika, maar zonder het te weten hebben de Baron en zijn handlangers het voorzien op het duo! Als kers op de taart zal Aad ‘Adriaan’ van Toor ook bij de acht uur durende marathon aanwezig zijn. De acrobaat neemt voor de gelegenheid ook de originele caravan, de auto en Robin de Robot mee. Bas van Toor, alias Bassie, kan de vertoning vanwege zijn slechte gezondheid helaas niet bijwonen. Mark en Rámon zullen tussen 16.00 en 18.00 uur live vanuit de bioscoop uitzenden.

Lees verder