VSG Winnen Grixx

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
VSG Winnen Grixx
Winactie

Win een Grixx-pakket

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met dit handige pakket van Grixx met een powerbank, in ear headphones en een handige kabel zit jij gebakken. We geven het Grixx-pakket 3 x weg!

Grixx Powerbank

Met deze powerbank heb je nooit meer een lege batterij van je smartphone of ander apparaat. Je neemt hem mee naar je werk of op vakantie, en hij is ook geschikt voor gebruik in het vliegtuig. Met twee USB-poorten kun je bijvoorbeeld tegelijkertijd je smartphone en tablet opladen.

 

Grixx Headphone

Met deze volledig draadloze oordopjes kun je naar al jouq favoriete muziek luisteren zonder dat je belemmerd wordt door kabeltjes. Het geluid wordt gelijkwaardig verdeeld tussen het linker- en rechterkanaal, zodat het ontbreken van kabeltjes niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Grixx 3-in-1 kabel

Grixx 3-in-1 kabels zijn geschikt voor het opladen en synchroniseren van alle apparatuur met een 8-pin (Lightning), micro USB of USB-C aansluiting. De kabels zijn omhuld door nylon en daardoor steviger dan bijvoorbeeld siliconen kabels. De kabels zijn MFI-gecertificeerd wat een optimale werking met Apple apparatuur garandeert.

Lees verder