Stranger Things

Veronica Superguide logo
Stranger Things

Lowlands overgeslagen? Deze 9 series en films kan je dit weekend bingen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Geen Lowlands kaartjes bemachtigd of heb je ze doorverkocht omdat het gaat plenzen? Geen probleem want wij hebben speciaal voor de thuisblijvers 9 bingetips verzameld. Deze series en films zijn de perfecte troostprijs voor jouw Lowlands-weekend!

La Casa de Papel

Seizoen 3 is net gedropt op Netflix dus als je die nog niet hebt gezien is nu je kans. Moet je bij seizoen 1 beginnen dan is dat ook geen straf. Je volgt het verhaal van een mysterieuze mand genaamd ‘El Professor’, die een groep samenstelt om de Spaanse munt te infiltreren. Eenmaal binnen gaan ze 2,4 miljard euro aan geld bijdrukken en lekker onder elkaar verdelen. Loopt natuurlijk helemaal niet zoals gepland… net als jouw Lowlands weekend. Bruggetje!

Stranger Things

Als je weirde shit op Lowlands gewend bent, het valt in het niet bij Stranger Things. Sterker nog, Stranger Things kijken is een soort Lowlands microkosmos. Vette muziek? Check. Gevarieerde stijlen en thema’s? Check! Humor? Check. Duffe beveiligers? Check! Oude beroemdheden die nog steeds awesome zijn? Check. Mensen die eruitzien alsof ze net uit een vijandige parelelle dimensie zijn gekomen en het amper overleefd hebben? Dubbelcheck! Stranger Things staat exclusief op Netflix.

Orange is the New Black

Het laatste seizoen van Orange is the New Black is nu uit op Netflix, dus je kan de hele serie in één ruk uitkijken. De komische dramaserie begint bij Piper Chapman die wordt veroordeeld tot 15 maanden cel voor het transporteren van drugsgeld. Daar komt ze in aanraking met andere vrouwelijke gevangenen en ontdekt ze dat de gekste mensen soms je beste vrienden kunnen worden. Een uitstekende festivalmentaliteit!

GLOW

Als één Netflix-serie bewijst dat Plan B soms verrassend goed uitpakt, dan is het GLOW. Ruth Wilder is een jonge actrice die maar niet aan een filmrol kan komen. Wanhopig gaat ze auditie doen voor de Gorgeous Ladies of Wrestling, een worstelshow voor vrouwelijke worstelaars. Daar ontdekt ze haar nieuwe roeping.

Temptation Island VIPS

Wat is er mis met een vertrouwde hap? Je hoeft niet altijd het voedseltentje met sprinkhaanchips of zoiets te proberen. Hetzelfde geldt voor je kijkgenot. Check gewoon het nieuwste seizoen van Temptation Island VIPS dat nu exclusief op Videoland is te vinden!

FYRE: The Greatest Party That Never Happened

Lowlands valt misschien in het water voor je, maar het kan onmogelijk zo erg worden als het Fyre Festival. Dit frauduleuze muziekfestival op de Bahama’s werd in 2017 ‘georganiseerd’ en is een fascinerende kettingbotsing aan slechte beslissingen. De Fyre-documentaire op Netflix moet iedere festivalganger gezien hebben.

Project X

In Nederland (en vooral Haren) kennen we Project X-feesten maar al te goed, maar de film die het fenomeen begon is ook prima te pruimen. Een stel middelbare scholieren gaat een feest houden terwijl hun ouders weg zijn. Ze nodigen letterlijk iedereen uit waardoor het feest gierend uit de klauwen loopt en als een olievlek de hele straat begint op te slokken. Maar hé er wordt wel volop gelachen!

Superbad

Commitment, dat is wat je nodig hebt om het ultieme festiva… uh, feest mee te maken. Zo zien Jonah Hill en Michael Cera het ook in Superbad. In deze film proberen ze als minderjarigen drank te kopen voor een feest waar alle populaire kinderen langskomen. Dat gaat compleet verkeerd en maakt Superbad een van de grappigste tienerkomedies ooit.

Lees verder