Benedict Cumberbatch in Doctor Strange

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Benedict Cumberbatch in Doctor Strange

Kikker in je bil: De beste 1 aprilgrappen van 2021!

|
|

Laatste update:

Normaal gesproken posten acteurs, filmmaatschappijen en andere figuren de ene hilarische 1 aprilgrap na de andere. Dit jaar was de grappige feestdagen een stuk rustiger!

2021 is tot nu toe niet direct een topjaar en de oogst aan grappige berichten valt dus een beetje tegen. Gelukkig zijn er tóch een paar grappenmakers uit de entertainmentbusiness bezig geweest!

Baby voor de krokodillen!

Terry Irwin, de weduwe van reptielenexpert Steve Irwin, had een wel héél melige 1 aprilgrap. Ze liet haar kleindochter kennismaken met ‘crocs’! Niet de levensgevaarlijke roofdieren, maar de afzichtelijke tuinklompen… We vragen ons af waar je beter mee af bent.

Doctor Strange versus Evil Dead

Acteur Bruce Campbell staat al jarenlang bekend als Ash Williams: het hoofdpersonage uit Evil Dead, Army of Darkness en Ash. vs. Evil Dead. Omdat hij goed bevriend is met regisseur Sam Raimi verwachten mensen dat hij een cameo krijgt in Doctor Strange and the Multi-Verse of Madness.

Op Twitter deelde Campbell een stukje van het script en… inderdaad! Ash Williams praat met Strange over het magische boek The Necronomicon!

Het is een goede grap, maar natuurlijk niet waar… Of toch?

Rick & Morty Babies

De gestoorde, gewelddadige avonturen van Rick & Morty worden in de toekomst (iets) kindvriendelijker. De show krijgt namelijk een versie die draait om baby-Rick en baby-Morty!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

El Chupacabra

Blumhouse staat bekend om zijn lowbudget-horrorfilms en op 1 april werd een héél grappige aangekondigd: El Chupacabra! Op het eerste gezicht ziet de trailer er geloofwaardig uit, maar hij blijkt gewoon te bestaan uit beelden uit eerdere enge films.

Paddington

Het beertje Paddington staat garant voor geweldige familiefilms, maar op 1 april liet hij ons toch even schrikken. “Ik lust geen marmelade meer!”

Het is een simpele grap, maar ook precies één die een klein kind zou kunnen verzinnen. Onze harten smelten weer!

LEGO Smartbrick

Eigenlijk telt de 1 aprilgrap van LEGO niet echt, maar omdat LEGO Masters zo populair is laten we hem toch even zien! Sterf jij ook een beetje als je op een puntig LEGO-blokje stapt? Wees niet bang: LEGO heeft steentjes ontwikkeld die je voeten automatisch ontwijken.

Volgend jaar een betere 1 april!

Ergens is het wel begrijpelijk dat BN’ers, celebs en bedrijven als Marvel, Star Wars en Netflix het dit jaar een beetje rustig aan doen qua grappen en grollen. Middenin de coronacrisis zitten veel mensen niet te wachten op misleidende informatie over hun favo films en series...

Hopelijk hebben we in 2022 weer wat meer te lachen. Gelukkig hebben we altijd André van Duin nog!

Lees verder