Hier zijn de leukste Twitter-parodieën op de nieuwe Avengers-posters

Veronica Superguide logo
Hier zijn de leukste Twitter-parodieën op de nieuwe Avengers-posters

Hier zijn de leukste Twitter-parodieën op de nieuwe Avengers-posters

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond onthulde Marvel zomaar eventjes 32 (tweeëndertig?!) nieuwe character-posters voor Avengers: Endgame. Niet alleen gaven deze een superhandig overzicht van wie [SPOILER] “The Snappening” overleefd heeft en wie in een hoopje as is veranderd, ook namen de posters al snel bezit van social media met de hashtag #AvengeThe Fallen. Twitteraars zijn nu zelf afbeeldingen aan het maken in de stijl van de zwart-wit posters met de overleden personages, met hilarische resultaten. Wat te denken van #AvengeTheFallen-posters voor Mufasa uit The Lion King, Ned Stark uit Game of Thrones, Kenny uit South Park of de hond van John Wick?

In The Walking Dead vallen ook genoeg doden te vergelden

Al snel begonnen fans andere series ook een #AvengeTheFallen make-over te geven. En vervolgens gingen officiële accounts van sommige series ook meedoen! Zo haakte het account van The Walking Dead al in op de posters binnen een paar uur nadat deze uitkwamen. En waarom ook niet? Deze serie heeft immers net het grootste bloedbad uit haar geschiedenis achter de rug, dus er vallen nogal wat dooien te vergelden.

Ook HBO doet mee met Game of Thrones

In Portugal haakte ook HBO op de twitter-rage in door wat #AvengeTheDead-posters te maken met gevallen Game of Thrones-personages. Daar kun je er zo ook wel 32 van maken, maar natuurlijk zijn Khal Drogo, Robb Stark en Lady Catelyn een paar van de meest voor de hand liggende.

Marvel jennen

Andere Twitteraars gebruiken de hashtag om Marvel te jennen, door #AvengeTheFallen-posters te maken van de stopgezette Netflix-series, of door posters te maken met ontslagen acteurs Terrence Howard en Edward Norton.

Tot slot nog even de prijs voor de flauwste #AvengeTheFallen-woordspeling: die gaat naar deze grapjas die er The Fallen uit de Transformers-film Revenge of The Fallen bijhaalt.

Lees verder