Big Brother 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Big Brother 2021

Dit zijn de liefjes van alle Big Brother-kandidaten

|
|

Laatste update:

De inwoners van Big Brother hebben al flink veel gelachen, gehuild en ruzie gemaakt, maar helaas zijn die duimpjes voor seks nog niet omhoog gegaan. Mogelijk heeft het er mee te maken dat diverse deelnemers gewoon een liefje thuis hebben zitten. Wij stellen de partners van o.a. Liese, Julie, Jerrel, René, Daniëlle en Nick aan je voor! 

1. Liese Luwel

De vrolijke flapuit Liese is een prachtige verschijning om te zien, maar wie haar stiekem al met Michel had gekoppeld, moeten we toch helaas teleurstellen. Deze Vlaamse is namelijk al een paar jaar in de wolken met 'haar' Soufyan! Voor haar zijn deze spotlights misschien nieuw, maar wie weet heeft Soufyan haar wel van tips voorzien. Hij speelt namelijk al een aantal jaar als professioneel basketballer in de Belgische Top Division Two voor het team van BT Hasselt. Daarnaast werkt hij als 'servicedesk engineer' bij een bedrijf dat IT-oplossingen, diensten en consultancy verleent. Liese heeft dus een slimme én sportieve man om straks bij terug te keren.

2. Daniëlle Dielemans

Moeder van vijf kinderen Daniëlle was wel even toe aan break van het alledaagse en ging dus ook vol goede moed het Big Brother-avontuur aan. Heel lang duurde het avontuur dan weer niet voor de Nederlandse (al was dat dan haar eigen keuze), want inmiddels is ze weer herenigd met haar kids en natuurlijk ook met haar partner Carlo. Deze handige vent heeft duidelijk geen twee linkerhanden: hij werkt namelijk bij een afbouwbedrijf en weet alles van zonmontage.

Inmiddels zijn de twee weer herenigd en vieren ze nog altijd de liefde.

3. Julie Vanderzijl

De 34-jarige Julie bouwt momenteel een hevige vriendschap op met Michel, maar ook hier hoeven we niet te hopen op meer. De moeder van drie kinderen heeft namelijk net als Liese en Daniëlle een man thuiszitten van wie we aannemen dat het ook de vader van haar kids is. Veel weten we helaas niet over hem (mogelijk uit privacyoverwegingen), dus we houden het voor nu maar bij een lieve foto met haar kinderen van 4, 9 en 11 jaar.

4. Nick Kraft

Als er iemand in het Big Brother-huis zit die weet hoe hij sfeer moet maken, dan is het (dj) Nick wel - of beter gezegd: Ronny Retro! Hij is op het eerste gezicht een rustige en spontane jongen, maar wel eentje die een sympathieke indruk maakt op iedereen. Hij kookt de sterren van de hemel en weet ondertussen de sfeer goed te houden. Nou, daar weet zijn vriendin Sandhya vast ook alles van. Deze dame die donderdag nog even te zien was, werkt bij een transportbedrijf als secretaresse en in haar vrije uurtjes verdient ze bij als kapster.

Nick beloofde haar tijdens zijn verblijf een hondje en dat liet ze zich geen tweede keer zeggen... meet Fendi! 

Dit zijn de liefjes van alle Big Brother-kandidaten

We hebben een podcast met kijktips!

5. Jerrel Baumann

Jerrel kwam, zag en moest helaas na twee weken alweer het huis verlaten! Hoewel hij met zijn deelname zowel fans als tegenstanders heeft weten te maken, is zijn vriend waarschijnlijk wel weer blij dat hij veilig in zijn armen ligt. Deze week luidde 'danser' Jovanni, zoals het liefje van Jerrel heet, namelijk de noodklok. Hij zou namelijk ernstig bedreigd worden. "Dat varieert van mensen die me dood wensen tot berichten dat ze mij in elkaar komen slaan." We hopen toch dat de twee binnenkort weer veilig en wel over straat kunnen. Dit is namelijk helemaal niemand gegund. 

Dit zijn de liefjes van alle Big Brother-kandidaten

De andere inwoners zijn (voor zover we weten) hartstikke single het huis binnen geslopen. Maar je weet natuurlijk nooit of dat de aankomende weken nog zo blijft: bloeit er immers nog iets op tussen 'boezemvrienden' Jill en Thomas, Mike en Naomi of zit er nog een andere verrassing in het verschiet? We gaan het zien!

Big Brother is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Op Videoland kun je 24/7 kijken op de livestream.

Lees verder