Toy Story 4

Veronica Superguide logo
Toy Story 4

Dit zijn de bioscoopreleases van juni 2019

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er staan weer een aantal gigareleases gepland voor de maand juni. Dus pak je agenda erbij en plan alvast een paar bioscoopbezoekjes met je vrienden in. Deze films wil je zeker niet missen!

X-Men: Dark Phoenix

6 juni

Ondanks dat Game of Thrones is afgelopen, kunnen we nog steeds genieten van Sophie Turner! Ze speelt de X-Men Jean die tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt geraakt door een kosmische kracht. Daardoor transformeert ze in een van de sterkste mutanten ooit. Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en dreigt zelfs de planeet te vernietigen. Kunnen de andere X-Men haar stoppen?

The Boat

6 juni

Midden op de oceaan stuit een visser op een volledig verlaten boot. Eenmaal aan boord komt hij erachter dat zijn eigen bootje plotseling is verdwenen, en dat hij hopeloos is achtergelaten op het spookachtige vaartuig. Met niets anders dan water om hem heen, kan hij geen kant op. Wanneer het begint te lijken alsof de boot een eigen wil heeft zal hij moeten vechten tegen een mysterieuze kracht.

Tolkien

6 juni

Tolkien is een biografische film over de schrijver van 's werelds meest geliefde fictieve wereld Middle Earth. De jeugd van de auteur komt voorbij, evenals zijn zware tijd als soldaat in de Eerste Wereldoorlog en zijn liefdesleven. Al deze ervaringen hebben Tolkien geïnspireerd om zijn befaamde Lord of the Rings en The Hobbit-boeken te schrijven.

Long Shot

13 juni

Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor ... nou ja, eigenlijk alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als de twee elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte gecharmeerd van Fred’s zelfspot. Terwijl zij zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot ontsteltenis van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter.

Five Feet Apart

13 juni

Hoe zou liefde voelen als je elkaar niet zou mogen aanraken? Five Feet Apart volgt de jongeren Stella (Haley Lu Richardson) en Will (Cole Sprouse). Stella Grant is een typisch meisje van 17: ze is verslaafd aan haar laptop en dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline. Dit wordt allemaal op de proef gesteld als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman ontmoet.

Child's Play

20 juni

Net zoals in 1988 krijgt Andy Barclay een speelgoedpop voor zijn verjaardag. Niet lang daarna beginnen enkele rare gebeurtenissen plaats te vinden die leiden naar Chucky. Deze remake volgt het originele verhaal, maar met een iets moderner randje. Chucky heeft zelfs een nieuwe look en stem gekregen!

Toy Story 4

26 juni

Woody en Buzz staan weer klaar voor het avontuur! Er wordt wederom een nieuw lid toegevoegd aan de vriendengroep, een spork genaamd Forky. Als Forky verdwijnt gaan Woody en Buzz op speurtocht om hem terug te halen. Al snel lopen ze tegen Bo Peep op, Woody’s oude vriendinnetje. Haar nieuwe bondgenoot Duke Caboom wordt ingesproken door actieheld Keanu Reeves. Met z’n allen proberen ze Forky terug te vinden. 

Annabelle Comes Home

27 juni

Creepy poppen zijn populair deze maand! Annabelle Comes Home is alweer het derde deel van de succesvolle filmreeks met in de hoofdrol de bezeten pop uit The Conjuring Universe. Vastbesloten om Annabelle te stoppen, sluiten de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop op in een afgesloten kamer. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol gruwelen als Annabelle de boze geesten in de kamer ontwaakt. Zij hebben allemaal hun zinnen gezet op een nieuw doelwit, de 10-jarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

Yesterday

27 juni

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Doen alsof die nummers van jou zijn en de beste songwriter aller tijden worden natuurlijk! Zo verandert het leven van een worstelende muzikant opeens in een droomcarrière. 

Booksmart

27 juni

Getting Straight A’s. Giving Zero F’s. De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen erachter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten! 

Lees verder