Spider-Man: Far From Home

Veronica Superguide logo
Spider-Man: Far From Home

Dit zijn de bioscoopfilms van juli 2019!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er komen een paar langverwachte toppers uit deze maand! Ook voor de komedie- en horrorliefhebber is er meer dan genoeg om uit te kiezen. Dus zoek lekker de verkoeling op in de bioscoopzaal want deze films wil je niet missen!

Spider-Man: Far From Home

4 juli

Eindelijk is de nieuwe Spider-Man hier! Peter Parker (Tom Holland) gaat met zijn vrienden op schoolreisje door Europa. Maar tijdens de trip blijkt dat hij zijn vrienden moet redden van wezens die controle blijken te hebben over de natuurlijke elementen. Wij kunnen nu al niet wachten om Spider-Man in zijn nieuwe pak te zien!

Mia and the White Lion

4 juli

Het leven van de 10-jarige Mia staat op zijn kop als haar familie besluit hun huis in Londen te verruilen voor een leeuwenboerderij in Zuid-Afrika. Zij mist haar vrienden en wilt weer terug, maar als de mooie witte leeuw, Charlie, wordt geboren, slaagt ze erin een nauwe band op te bouwen met de witte welp.

The Professor and the Madman

11 juli

In 1857 begint professor James Murray (Mel Gibson) aan de samenstelling van de Oxford English Dictionary en als voorzitter van het comité probeert hij zoveel mogelijk mensen te bereiken die een bijdrage kunnen leveren aan het ambitieuze project. Een van die mensen, William Chester Minor (Sean Penn), levert meer dan 10.000 bijdrages, maar Murray komt er achter dat William inmiddels opgesloten zit in een gesticht voor krankzinnigen, na het plegen van een moord.

Stuber

11 juli

Een zachtaardige Uber-chauffeur genaamd Stu bevindt zich plotseling midden in een hachelijk avontuur als hij een passagier oppikt die een politieagent blijkt te zijn, in achtervolging van een meedogenloze moordenaar.

Crawl

11 juli

Nadat een orkaan van categorie 5 het land heeft bereikt zit Haley Keller met een probleem. Ze zit vast in een huis dat langzaam overstroomd en krijgt het onaangename gezelschap van alligators. Met horrorgrootmeester Sam Raimi (Evil Dead & Don't Breathe) als producer, verwachten wij (zelfs in de airco) het angstzweet op onze voorhoofden. 

The Lion King

17 juli

We mogen weer ongegeneerd naar een kinderfilm! Deze nieuwe live-action remake volgt hetzelfde verhaal als de originele Disney-film maar nu met de stemmen van onder andere Donald Glover, Seth Rogen en niemand minder dan Beyoncé

Triple Threat

18 juli

De dochter van een miljardair wordt het doelwit van een huurlingenkartel. Haar enige bescherming bestaat uit Payu, Jaka en Long Fei, waarvan twee strijdkrachten en een derde die gemotiveerd wordt door wraak. Een echte actiefilm voor de martial arts-liefhebber. 

Midsommar

25 juli

De regisseur van Hereditary komt deze zomer met de nieuwe horrorsensatie Midsommar. Het belooft een unieke horrorervaring te worden, omdat het verhaal zich op klaarlichte dag afspeelt. Dani trekt met haar vriend Christian naar een afgelegen dorp in Zweden. Tijdens hun verblijf komen ze tot de ontdekking dat de bewoners deelnemen aan een reeks bizarre en seizoensgebonden tradities.

The Dead Don’t Die

25 juli

Het stadje Centerville wordt geteisterd door een zombieplaag. De zombies lijken gevoed te worden door hetgeen ze deden vlak voor ze om het leven kwamen. Lokale agenten moeten zo snel mogelijk zien op te treden om hun burgers te beschermen. Een hilarische horror met onder andere Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton en Selena Gomez als cast! 

Lees verder