Westworld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Westworld

Dit verschijnt er op Ziggo Movies & Series in maart 2020

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Ziggo Movies & Series (XL) heeft weer veel grote films en series beschikbaar voor maart. Van spannende science-fiction series zoals Westworld seizoen 3, hilarische komedies zoals Avenue 5 en een boel Harry Potter-films!

Series

Westworld seizoen 3

Westworld is terug en in het derde seizoen loopt alles uit de hand! Een aantal hosts zijn eindelijk ontsnapt uit het themapark en proberen te overleven in de echte wereld. Maar niet iedereen is nog vrij, een aantal hosts zijn bijvoorbeeld terechtgekomen in een Tweede Wereldoorlog themapark! Lees hier wat wij vonden van de eerste afleveringen van Westworld seizoen 3.

Vanaf 16 maart te zien op Ziggo Movies & Series L en XL

The Plot Against America

Van de maker van The Wire is The Plot Against America een spannende nieuwe serie exclusief op Ziggo Movies & Series L en XL! In een fictieve versie van de VS verliest Franklin D. Roosevelt van Charles Lindbergh in de presidentiële race. De populistische nieuwe president introduceert fascisme in Amerika en een joodse familie ziet met lede ogen aan hoe het land zich tegen hun volk keert.

Vanaf 17 maart te zien op Ziggo Movies & Series L en XL

Reverie

Het eerste seizoen van Reverie staat nu op Ziggo Movies & Series. Mara Kint is vroeger gegijzeld en als volwassen vrouw heeft ze zich ontpopt tot expert op het gebied van menselijk gedrag. Die skills zijn hard nodig om personen te redden die hun geest zijn verloren in de geavanceerde, virtual reality simulatie Reverie.

Nu te zien op Ziggo Movies & Series (XL)

Private Practice

De populaire spin-off van Grey’s Anatomy is geland op Ziggo Movies & Series! Seizoen 1 tot en met 6 kun je nu meteen bingen. Dr. Addison Montgomery verlaat het Seattle Grace ziekenhuis voor een frisse start in een privékliniek in Los Angeles.

Nu te zien op Ziggo Movies & Series (XL)

Dit verschijnt er op Ziggo Movies & Series in maart 2020

Avenue 5

De finale van Avenue 5 is in maart te zien! De hilarische science-fictionserie speelt zich grotendeels in de ruimte af, waar een superluxe ruimtecruiseschip een grote storing krijgt. De systemen raken zelfs zo van slag dat het schip lichtjaren uit koers raakt. De bemanning en crew proberen op diverse grappige manieren terug naar de aarde te keren.

Nu te zien op Ziggo Movies & Series L en XL

Films

Harry Potter-films!

Harry Potter-fans met Ziggo Movies & Series hebben een goede maand want verschillende films van de tovenaarsleerling zijn nu beschikbaar. Onder andere Harry Potter and the Philosopher’s Stone, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban en Harry Potter and the Goblet of Fire kan je via Ziggo op het scherm toveren. Hier is trouwens onze ultieme Harry Potter ranking (geschreven door iemand die de films nooit gezien heeft).

Nu te zien op Ziggo Movies & Series (XL)

Dit verschijnt er op Ziggo Movies & Series in maart 2020

Wil je ook weten wat Netflix in maart allemaal uitbrengt? Bekijk hier ons overzicht! We hebben tevens een bioscoopagenda van maart, voor als je lekker dit weekend naar buiten wilt.

Lees verder