Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit

Veronica Superguide logo
Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit

Dit is er in mei te zien op tv!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De tv-kanalen worstelen zich door de coronamaatregelen zodat er ook in mei heel wat leuks te zien is op tv! Zo zien we de langverwachte finale van Boer zoekt Vrouw en zijn er genoeg programma's rondom het verschoven Songfestival. Dit zijn de programma's die je in mei niet mag missen!

4 mei

Beau - 20:00 uur op RTL 4

Beau van Erven Dorens gaat nog een seizoen aan tafel met BN'ers om ze het hemd van het lijf te vragen. De talkshowpresentator stond niet stil de afgelopen weken en presenteerde zijn eigen coronaproof-programma gewoon vanuit zijn woonkamer. In het nieuwe seizoen van BEAU mag hij gelukkig gewoon weer in zijn vertrouwde studio duiken. Hopelijk zijn de reacties beter dan op zijn programma met Chantal Janzen...

Dit is er in mei te zien op tv!

5 mei

Beter Laat Dan Nooit - 20:30 uur op RTL 4

Barrie Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox gaan samen met presentatrice Olcay Gulsen op reis door Midden- en  Zuid-Amerika. Terwijl ze rondtrekken door Suriname, Cuba, Mexico en Brazilië komen de oudjes allemaal verschillende culturen tegen. Zo zie je maar, zelfs op je oude dag ontdek je nog dingen waarvan je nooit had kunnen dromen. Beter laat dan nooit hè. 

Dit is er in mei te zien op tv!

10 mei

Boer zoekt Vrouw finale - 20:20 uur op NPO 3

We hebben er lang op gewacht! Van de honderden ingezonden liefdesbrieven tot vele logeerpartijtjes op de boerderijen. En nu komt dit seizoen van Boer zoekt Vrouwna veel drama tot een eind. Wie vormen de leukste boerenstelletjes dit seizoen? We hoeven gelukkig even niet meer massaal te janken om de hartverscheurende keuzes en gebroken harten.

11 Mei

Man Bijt Hond XL - 21:35 op SBS6

Man Bijt Hond komt deze maand terug met een speciale XL versie! In deze afleveringen keren oude vertrouwde rubrieken terug, maar zijn ook nieuwe onderdelen te zien! Zo keert het tv-programma bijvoorbeeld terug naar voordeuren waar ze twintig jaar geleden ook al aanbelden.

Dit is er in mei te zien op tv!

14 mei

Beste Zangers Songfestival special - 20:35 op NPO 1

Jammer genoeg moeten we op het echte Songfestival wat langer wachten, maar daar weet AVROTROS een goed alternatief voor! Er komt een speciale Beste Zangers Songfestival Editie! De deelnemende BN'ers hebben allemaal een speciale connectie met het muziekfestijn en laten dit graag horen in een lied dat voor hun die band zo speciaal maakt. 

Dit is er in mei te zien op tv!

16 mei

Eurovision: Shine a light - 21:00 uur op NPO 1

Als vervanging op het Songfestival heeft de organisatie toch nog een tv-programma in elkaar geflanst. De 41 kandidaten die zouden deelnemen aan het muziekspektakel worden volop in de schijnwerpers gezet. Zo kunnen ze toch nog een beetje hun moment pakken. Zeker een aanrader voor de Songfestival liefhebbers!

Dit is er in mei te zien op tv!

17 mei

Boer zoekt Vrouw special - 20:20 uur op 

Al 15 jaar lang kunnen we genieten van de boeren op hun liefdesavontuur. Het programma leidde tot meerdere romantische huwelijken en kleine boerenbaby's. In deze BzV special gaat presentatrice Yvon Jaspers langs bij oud deelnemers van het programma om te zien hoe het nu met ze gaat. Hoe heeft het programma hun leven veranderd? 

Dit is er in mei te zien op tv!

28 mei

Goede Tijden, Slechte Tijden Slot - 20:00 op RTL 4

Het is alweer tijd voor de laatste aflevering van GTST voor de zomerstop. Al jaren volgen we de families en vrienden in Meerdijk met alle drama, relatiebreuken en sensatie die daarmee gepaard gaat. En nu komt dit seizoen dan vervroegd tot een eind. GTST kennende wordt het weer een zinderende finale! We zullen wel tot september moeten wachten op nieuwe afleveringen

Dit is er in mei te zien op tv!

30 mei 

Beste Zangers Musical special - 20:35 op NPO 1

Edsilia Rombley presenteert deze speciale editie van het Songfestival waar de BN'ers hun favoriete nummers uit de beste musicals ten gehore brengen. Liedjes uit onder andere Jesus Christ Superstar, Fame, The Wiz, Grease, Oliver, Heerlijk duurt het langst en The Jersey Boys komen aan bod. Verontschuldig jezelf alvast bij de buren want dat wordt flink meezingen!

Dit is er in mei te zien op tv!

Ook op Netflix kun je deze maand veel leuke nieuwe titels vinden waarvan er een epische trailer werd gemaakt!. Wij zetten de beste films en series voor je op een rijtje. Genoeg kijkvoer voor de hele maand dus!

Lees verder