Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt

Dit is er in december te zien op tv!

|
|

Laatste update:

De donkere dagen voor kerst zijn altijd volgestouwd met de beste programma’s en ook dit jaar stelt Hilversum niet teleur. Van Rico vs Badr en The Roast of Ali B, tot de terugkeer van Heel Holland Bakt en het slot van Utopia. Dit wil je niet missen op tv in december!

1 december

Stegeman op de Bres – 21.30 uur op SBS6

Alberto Stegeman weet wel raad met laaienlichters. In deze eerste uitzending springt hij in de bres voor Willem en Johannes, die zijn opgelicht door Bart F., een jonge handelaar in exclusieve sportauto’s. Het duo en vele anderen hebben tonnen aanbetaald aan deze Bart. Maar wat ze ook probeerden, een auto kwam er niet.

5 december

Sint & Paul Pakken Uit! – 20.30 uur op RTL 4

Fred Rutten, Jeroen Krabbé, Marianne Weber en Sinterklaas. Allemaal jarig op 5 december, maar tóch kiest Paul de Leeuw ervoor om alleen die laatste in het zonnetje te zetten. Het belooft een bonte avond te worden waarin die mallerd in de tabberd veel weggeeft. We hebben ook een lijst van de beste Sinterklaas-films voor Pakjesavond.

Dit is er in december te zien op tv!

Unpolished – 20.30 uur op TLC

Nagels zijn big business en voor Lexi Martone een serieuze vorm van kunst. De 25-jarige creëert de mooiste en meeste extreme nagels voor haar vaak vrij bijzondere klanten. Ook niet alledaags is haar nogal ongepolijste familie…

7 december

Dancing on Ice – 20.00 uur op SBS6

Wie kan het beste dansen op het ijs? Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall klampen zich vast aan hun professionele schaatspartners en dansen in december de sterren van de hemel. Met presentatieduo Winston Gerschtanowitz en Patty Brard.

Dit is er in december te zien op tv!

14 december

Ik Vertrek – 20.30 uur op NPO1

De geliefde reportageserie Ik Vertrek is terug! Een nieuwe reeks Nederlandse gezinnen wordt in de picture gezet, omdat ze emigreren naar het buitenland om daar hun geluk te beproeven. Ook wordt er teruggekeken op eerdere emigranten en hoe het hen verkeert met hun hotels, campings en andere ondernemingen.

15 december

Expeditie Robinson Finale – 20.00 uur op RTL5

Het was een controversieel seizoen van Expeditie Robinson, waarbij hardcore fans boos wegzapten. Critici vinden dat de deelnemers veel te veel bezig zijn met bondjes smeden, waardoor er amper nog gesurvivald wordt. Op zondag 15 december is de Expeditie Robinson finale en weten we wie het slangennest als overwinnaar verlaat!

Dit is er in december te zien op tv!

Heel Holland Bakt – 21.30 uur op NPO1

Na Expeditie Robinson kan je gelijk in therapie bij Heel Holland Bakt, het meest wholesome programma op de Nederlandse televisie. André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven begeleiden weer een groep amateurbakkers op hun culinaire reis. Wie wordt dit seizoen de beste thuisbakker van Nederland?

17 december

The Roast of Ali B – 20.30 uur op Comedy Central

Ali B heeft zich mede dankzij The Voice ontpopt tot een van de positiefste Nederlanders op tv. Maar kan de rapper zijn glimlach bewaren tijdens z’n Comedy Central Roast, wanneer acteur Henry van Loon, zanger Brace en schreeuwlelijk Prem Radhakishun hun lompste beledigingen op hem afvuren? We gaan het 17 december meemaken!

Dit is er in december te zien op tv!

20 december

Utopia slot – 18.30 uur op SBS6

Utopia liet ons zien dat 15 mensen, afgesloten van de buitenwereld, hun eigen nieuwe samenleving kunnen bouwen. Maar vooral: dat het voor enorm veel drama zorgt. Op 20 december houdt het smullen op want dan eindigt Utopia officieel!

21 december

Rico vs Badr Live - 20.30 uur op Veronica

De titanenstrijd tussen Rico Verhoeven en uitdager Badr Hari wordt 21 december live uitgezonden op Veronica!  De kickboksers troffen elkaar drie jaar geleden al in de ring, maar toen moest Badr het gevecht staken vanwege een armblessure. Dat gaat toch geen tweede keer gebeuren? Rico traint zich sowieso suf zoals je kan zien in zijn nieuwe reallife soap.

Dit is er in december te zien op tv!

Beste Zangers Kerstspecial – 21.30 uur op NPO1

Na een fenomenaal seizoen van Beste Zangers, wordt het jaar op 21 december prachtig afgesloten met een Kerstspecial. Onder andere metalzangeres Floor Jansen bezorgde ons wekelijks kippenvel met haar gouden keeltje en ze zal uiteraard ook weer van de partij zijn.

31 december

Ik Hou van Holland Eindejaarsspecial – 22.00 uur op SBS6

Het is al bijna net zo traditioneel als oliebollen, champagne en veel te zwaar knalvuurwerk: de Ik Hou van Holland Eindejaarsspecial! Dit jaar op SBS6 maar wel met de vaste presentatoren Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis.

Dit is er in december te zien op tv!

Ook benieuwd wat Netflix uitbrengt in december? Bekijk ons nieuwe Netflix-overzicht! En wist je dat er in december ook weer een Star Wars-film in de bios draait? Hier zie je welke grote films 2019 knallend afsluiten.

Lees verder