Déze topseries krijgen een nieuwe seizoen in 2023

Het nieuwe jaar is begonnen en wij hebben al 12 goede voornemens voor jou! Deze topseries krijgen een nieuw seizoen in 2023. Begin alvast met aftellen of start met bingewatchen zodat je helemaal bij bent.

Topseries in 2023

You seizoen 4

Onze favoriete stalker Joe Goldberg… of uh sorry, professor Jonathan Moore, is terug! In het vierde seizoen zinkt de problematische hoofdrolspeler – opnieuw gespeeld door Penn Badgley - tot nieuwe dieptes. Hij start een nieuw leven als een leraar, maar hoogstwaarschijnlijk blijft zijn verleden hem achtervolgen.

Op 9 februari verschijnt de eerste helft van You seizoen 4 op Netflix en op 9 maart de tweede helft.

Carnival Row seizoen 2

We hebben er lang op moeten wachten maar Carnival Row krijgt een tweede seizoen! Het is ook gelijk de laatste dus pak de tissues er maar bij. In een fictieve versie van Londen worden fantasiewezens zwaar onderdrukt door mensen. Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) is zo’n fantasiewezen en ze worstelt met haar gevoelens, wanneer haar ex Rycroft ‘Philo’ Philostrate (Orlando Bloom) een reeks moorden onderzoekt waar zij meer van weet.  

Op 17 februari start het tweede seizoen van Carnival Row op Prime Video.

Carnival Row
© Prime Video

Outer Banks seizoen 3

Tiener John B en zijn beste vrienden reizen ook dit jaar rond op zoek naar een grote schat. De 'Pogues' zoals ze zichzelf noemen, zijn gestrand op een onbewoond eiland. Dat vinden ze aanvankelijk helemaal top, maar dan worden ze toch in een nieuw avontuur gesleurd. Volgens Netflix zelf verbleekt de derde schattenjacht bij de eerste twee!

Het derde seizoen van Outer Banks verschijnt 23 februari op Netflix.

The Mandalorian seizoen 3

Na een uitstapje in The Book of Boba Fett keren Din Djarin (Pedro Pascal) en de kleine baby Grogu terug naar hun eigen Disney+-serie. Waar het derde seizoen van The Mandalorian over gaat blijft nog mysterieus maar het universum is er niet veiliger op geworden sinds seizoen 2. Je vindt op Disney+ ook een hoop topseries buiten Star Wars en Marvel om. Dit zijn onze favorieten!

Het derde seizoen van The Mandalorian start 1 maart op Disney+.

Shadow and Bone seizoen 2

Shadow and Bone is gebaseerd op de gelijknamige zevendelige boekenreeks van schrijver Leigh Bardugo. Dus reken maar dat er een tweede seizoen van komt! De Netflix-hit gaat over fantasieland Ravka, waar mensen en de magische Grisha samenwonen. Alina Starkov (Jessie Mei Li) ontdekt in seizoen 1 dat ze de legendarische Sun Summoner is met enorm veel magische kracht. Kan ze daarmee Ravka redden van de ondergang?

Shadow and Bone seizoen 2 verschijnt 16 maart op Netflix.

Succession seizoen 4

De kinderen van de krankzinnig rijke Roy-familie falen nog wat harder omhoog in het vierde seizoen van Succession. De zwarte comedy slijpt weer de messen want wie wordt de officiële opvolger van het media-imperium van papa Logan Roy (Brian Cox)? Na het schokkende verraad aan het eind van seizoen 3 zijn er hele nieuwe kandidaten aan de leiding om het bedrijf over te nemen.

Succession seizoen 4 start aankomende lente op HBO Max.

Succession
© HBO

Loki seizoen 2

De favoriete smeerlap van het Marvel Cinematic Universe is nog niet klaar met alles kapotmaken. Loki-acteur Tom Hiddleston is terug net als de rest van de cast. In het vorige seizoen zag hij hoe de vastgezette tijdlijn van het hele universum gebroken werd waardoor alternatieve tijdlijnen weer kunnen binnendringen. Letterlijk alles kan dus gebeuren in seizoen 2! Marvel moest trouwens meerdere keren ingrijpen bij Tom Hiddlestons tegenspeler Owen Wilson omdat hij de serie spoilde.

Het tweede seizoen van Loki start deze lente op Disney+.

The Witcher seizoen 3

Henry Cavills keert nog één keer terug als monsterjager Geralt in The Witcher seizoen 3. Zijn leerlinge Ciri (Freya Allan) blijkt bovennatuurlijke krachten te hebben en Geralt raakt steeds meer verstrengeld in een profetie om de wereld te redden. Op Netflix staat nu ook de spin-off serie Blood Origin, lees onze recensie daarvan. Seizoen 4 wordt trouwens gemaakt maar dan met Liam Hemsworth in de hoofdrol.

Het derde seizoen van The Witcher verschijnt deze zomer op Netflix.

Bridgerton seizoen 3

Netflix’ rode oortjes-serie Bridgerton krijgt dan eindelijk zijn derde seizoen dit jaar. Die staat voornamelijk in het teken van de liefde tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). Seizoen 3 duurde wat langer omdat volgens geruchten de seksscènes een herschrijfronde kregen. De makers vonden ze iets te duister en hebben ze leuker gemaakt. Zin in!

Het derde seizoen van Bridgerton wordt in de eerste helft van 2023 verwacht op Netflix.

Bridgerton
© Netflix

Never Have I Ever seizoen 4

Al een aantal zomers kunnen we genieten van de romantische komedieserie Never Have I Ever. Seizoen 4 staat dan ook gepland voor de komende zomer en zet een punt achter het verhaal! De Indische tiener Devi (Maitreyi Ramakrishnan) komt van ver en heeft nu zelfs populariteitsproblemen. Wat dacht je van een driehoeksverhouding tussen Paxton en Ben? Durft ze een keus te maken?

Het laatste seizoen van Never Have I Ever verschijnt later in 2023 op Netflix.

The Handmaid’s Tale seizoen 6

De avonturen in het verschrikkelijke Gilead komen ook ten einde in 2023. Het zesde en laatste seizoen van The Handmaid’s Tale brengt Elisabeth Moss terug als Offred, een van de weinige vruchtbare vrouwen in de voormalige Verenigde Staten. Lukt het haar om voor eens en voor altijd uit de klauwen van het vrouwenhatende systeem te ontsnappen?

Het zesde seizoen van The Handmaid’s Tale start eind 2023. Videoland streamt hoogstwaarschijnlijk weer het nieuwe seizoen.

The Handmaid's Tale
© Hulu

The Crown seizoen 6

Het allerlaatste seizoen van The Crown moet 2023 afsluiten. Netflix zweet nu al, net als het echte Koninklijk Huis. Seizoen 6 gaat namelijk over de dood van prinses Diana en hoe de royals die ramp overleefden. De meningen zijn nu al verdeeld over Netflix’ aanpak.

The Crown seizoen 6 wordt december 2023 verwacht op Netflix.