Zanger van Kaiser Chiefs  met handen in de lucht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zanger van Kaiser Chiefs  met handen in de lucht

Deze popfestivals mag je dit seizoen niet missen

|
|

Laatste update:

Ben jij ook zo dol op popmuziek en festivals en kun je niet wachten tot het seizoen weer volop aan de gang is? Om alvast in de stemming te komen, zijn hier 7 festivals die je als popfanaat deze zomer niet mag missen!

Central Park – 25 mei

Central Park heeft haar naam te danken aan de ligging van het festival, de meest centrale plek van ons land. Voor niemand écht ver reizen dus. Het biedt geweldige muziek, lekker eten en mooie wijnen om een dagje bourgondisch te genieten van al dat ons festivalland te bieden heeft. Onder anderen Kaiser Chiefs, BLØF, DI-RECT, Racoon, Douwe Bob en De Jeugd van Tegenwoordig zijn van de partij. Bestel nu je kaarten voor Central Park via Superguide en ontvang een Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro! 

Publiek met handen in de lucht op Central Park Festival

Vestrock – 31 mei

Een gezinsvriendelijk boetiekfestival voor degenen die op zoek zijn naar iets nieuws. Drie dagen lang vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse vestingstad Hulst de 10e editie van Vestrock plaats. De line-up bestaat uit ongeveer 65 acts variërend van rock, alternatief tot pop. Grote namen als Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, White Lies, Nervo, Triggerfinger en Nielson hebben ze weten te strikken voor de jubileumeditie.

Vestrock

Pinkpop – 8 juni

Sinds 1990 staat Pinkpop al in het Groot Guinness Book Of Records als het oudste onafgebroken georganiseerde popfestival. Dit jaar viert het langstlopende festival ter wereld haar 50e editie en het belooft bijzonder te worden. Golden Earring, Fleetwood Mac, Mumford & Sons en The Cure zijn enkele headliners die te bewonderen zijn in Landgraaf. Pinksteren vieren was nog nooit zo leuk!

Deze popfestivals mag je dit seizoen niet missen

Get Loose Festival – 23 juni

Deze zomer verandert het Afrikaanderplein in een waar urban Walhalla. De sterren van nu en de talenten van de toekomst laten hier zien wat échte hiphop is. Boef, Fresku, Lijpe, Aisek, Darr3n en DJ Menace komen hun klanken laten horen in Rotterdam zuid. Met de toevoeging van internationale breakdancers, graffiti artists, spoken word, rappers en food uit alle windstreken, belooft het een groots spektakel te worden.

Get Loose

Festival Strand – 30 augustus

De zomer vier je met de blote voetjes in het zand van het Haarrijnse Strand. Op de zaterdag voert 90’s muziek de boventoon met onder anderen SNAP!, Dr. Alban, Twenty 4 Seven en Paul Elstak. Op de zondag wordt het stokje doorgegeven aan de beste pop en rock acts van het moment. Golden Earring, Van Dik Hout, Nielson, Davina Michelle, The Dirty Daddies en Miss Montreal, zijn enkele artiesten die er een uiterst zwoele avond van gaan maken. Bestel kaarten voor Festival Strand via Superguide en ontvang een Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro! 

Artiesten treden op op Festival Strand

Gelderpop – 6 juli

Liefhebbers van pop en dance komen hier goed aan hun trekken. Dit jaar viert Gelderpop alweer haar tweede editie. En wat hebben ze opnieuw een mooie mix van nationale grootheden en lokale artiesten weten te programmeren. Op drie verschillende podia zorgen onder anderen Guus Meeuwis, BLØF, Racoon, Van Dik Hout, Tino Martin en Dave Roelvink voor een muzikale dag aan de Recreatieplas Zeumeren. Bestel kaarten voor Gelderpop via Superguide en ontvang een Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro! 

Gelderpop

Zelf nu ook zin gekregen in een festivalletje? Superguide heeft kaartjes voor je in de aanbieding! Ontvang bij aankoop van een festivalticket een Bol.com cadeaukaart! Check hieronder alle info en tickets voor:

Lees verder