De 9 real-life-liefjes van de Sex Education-cast

Door Alie Sierkstra
sex education cast netflix serie

Sinds deze week staat het derde seizoen van Sex Education op Netflix. Een mooi moment om eens naar de mensen achter de acteurs te kijken. We vertellen je in dit overzicht alles over de real life-liefjes van de Sex Education-cast!

1. Asa Butterfield als Otis Milburn

Asa Butterfield is voor zover bekend single. Zijn laatste ‘openbare’ relatie was met Ella Purnell, die hij leerde kennen op de set van Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. De twee hadden het een poos gezellig en vierden zelfs samen vakantie. Toch hield de relatie geen stand… Maar goed, hij heeft nog een lieve poes die hem gezelschap houdt.

2. Emma Mackey als Maeve Wiley

Een paar jaar geleden leek Emma Mackey nog dolgelukkig met haar vriendje, acteur Dan Whitlam. De twee deelden verschillende foto’s op Instagram om de boel officieel te maken. Inmiddels lijkt de liefde echter wat bekoeld… Emma heeft al haar socialmedia-accounts offline gehaald en op het account van Dan is Emma ook al een poos niet meer te zien geweest.

3. Ncuti Gatwa als Eric Effiong

Ook Ncuti Gatwa lijkt na een lange(re) relatie (met Jessica Hardwick) inmiddels weer single. Helemaal zeker weten doen we dat echter niet. We zouden het ons ook best kunnen voorstellen dat de Sex Education-acteurs hun privéleven sinds het succes van de Netflix-serie liever iets meer privé houden.

4. Connor Swindells (Adam Groff) en Aimee Lou Woods (Aimee Gibbs)

Connor Swindells en Aimee Lou Woods vormden na afloop van het eerste seizoen van Sex Education een poos lang een koppeltje… Helaas zijn de twee inmiddels niet meer samen. Waarom we de acteurs dan toch samen bespreken? We wilden jullie deze lieve foto’s van de ex-geliefden simpelweg niet onthouden!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

5. Patricia Allison als Ola Nyman

Je hebt er eventjes op moeten wachten, maar eindelijk hebben een Sex Education-castlid dat wél gelukkig is in de liefde! Patricia Allison lijkt namelijk al een flinke poos gelukkig met Phillip Walsch. Kijk dan wat een knap stel! Fun fact: deze acteur/modeontwerper is de man achter het kledingmerk Nihilist.

6. Kedar Williams-Stirling als Jackson Marchetti

Als je geïnteresseerd bent in het liefdesleven van Kedar Williams-Stirling hebben we slecht nieuws voor je… Het is namelijk niet bekend of de acteur nog single is of inmiddels een real-life-liefje heeft gevonden. En aangezien Kedar ook nog eens geen social media heeft, is het voor nu behelpen met wat plaatjes van de set van Sex Education.

7. Tanya Reynolds als Lily Iglehart

We zien één bepaalde jongen wel heel veel voorbijkomen op het Instagram-account van Tanya Reynolds. Het gaat om Freddie Fox… die bij nader inzien haar ex blijkt te zijn. Gelukkig zijn de twee na hun break-up wel vrienden gebleven! Freddie staat in ieder geval met grote regelmaat model voor Tanya, die enorm van fotografie blijkt te houden.

8. Gillian Anderson als Jean Milburn

Gillian Anderson was vier jaar lang samen met Peter Morgan, de maker van die andere Netflix-hit: The Crown. Helaas ging het stel vorig jaar uit elkaar. Gillian was eerder getrouwd met Julian Ozanne (2004 - 2007) en Clyde Klotz (1994 - 1997). Ook had ze een aantal langere relaties met onder meer The X-Files-tegenspeler David Duchovny.

9. Mikael Persbrandt als Jakob Nyman

We hopen dat Gillian na een aantal mislukte relaties binnenkort een échte happily ever after vindt… Helaas zal dat niet zijn met haar Sex Education-liefje: Mikael Persbrandt. Hij is namelijk al sinds 2005 getrouwd met Sanna Lundell. Het stel heeft drie kinderen.

Sex Education seizoen 3 staat sinds 17 september op Netflix – wat wij van het nieuwe seizoen vinden, lees je hier. Heb je de nieuwste afleveringen al verslonden en ben je benieuwd naar meer real-life-liefjes van je favoriete acteurs? Dit zijn de real life-liefjes van de La Casa de Papel-cast en hier lees je meer over de relaties van de Suits-acteurs.