Beau van Erven Dorens in talkshow RTL

Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens in talkshow RTL

De 8 beste momenten uit Beau

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Beau van Erven Dorens is vanaf vanavond weer dagelijks op tv te zien. Een uitgelezen kans om de acht beste momenten uit de talkshow Beau met je door te nemen!

8. Beau drinkt desinfectiemiddel

Beau van Erven Dorens haalde vorig jaar een hoop gedurfde acties uit in zijn talkshow BeauNeem deze uitzending, waarin hij tot twee keer toe slokken van een desinfectiemiddel nam, en zijn haar en zijn gezicht ermee insmeerde. De ene kijker vond het totaal onverantwoord en gestoord, terwijl de ander haast van de bank af rolde van het lachen. Memorabel was het echter hoe dan ook!

7. Beau schiet uit zijn slof deel 1

Beau probeerde in deze uitzending een lastig onderwerp in goede banen te leiden. Middenin een verhitte discussie tussen Peter R. de Vries aan de ene kant en twee AD-misdaadjournalisten aan de andere kant verloor Beau de regie. "Jij gaat mij helemaal niets vertellen over wat ik moet doen", zo sneerde hij. "Je komt net kijken als misdaadjournalist!" En het bleef nog lang onrustig....

6. Beau neemt een ijsbad

Wim 'The Iceman' Hof kreeg Beau in deze uitzending zo ver om zijn bekende ijsbad-proef uit te voeren. De presentator ging halfnaakt in een ton vol ijsblokjes zitten én hield het zowaar 3,5 minuut vol. Wat een bikkel!

5. Beau huilt mee

Eind vorig jaar schoven drie IC-verpleegkundigen aan bij deze uitzending van Beau. Zij waren al sinds de eerste coronagolf keihard aan het werk en deelden hun ervaringen. De heftige verhalen werden Beau op een gegeven moment te veel… Een mooi moment, dat ons liet zien hoe empathisch de presentator ook alweer is.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

4. Beau laat zich live vaccineren

Het was Beaus allergrootste wens om zich live in de studio van zijn talkshow te laten vaccineren. Hij schakelde voor deze uitzending de hulp in van voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, en zo geschiedde. Kijk mee naar het spannende prikmoment!

3. Beau schiet uit zijn slof deel 2

Florens van der Spek van Jezus Leeft vertelde in deze uitzending van Beau dat hij zich niet wilde laten vaccineren. De discussie die aan tafel ontstond, werd hardhandig door Beau afgekapt! “Iedereen even zijn kop houden!” De gasten lachten in eerste instantie nog, maar de presentator maakte geen grap: “Nee, echt. Ik ben er helemaal klaar mee.” Vooral Florens moest het ontgelden: “Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag je mond te houden, moet je gewoon je mond een keer houden.” Gelukkig legden de twee het later bij!

2. Beau zingt een moppie

We zien Beau natuurlijk vooral presenterend op televisie, maar hij kan ook een aardig moppie zingen. Neem deze uitzending waarin hij een ode bracht aan Albert Verlinde, die destijds 60 kaarsjes mocht uitblazen.

1. Beau spreekt met Matthijs

Matthijs van Nieuwkerk nam na het stoppen van DWDD een korte tv-pauze. We zagen hem voor het eerst weer op de beeldbuis toen hij voor deze uitzending aanschoof bij Beau. Matthijs kwam daar zijn Ere Zilveren Nipkowschijf in ontvangst nemen. Het werd een mooi, menselijk interview, zoals alleen Beau dat kan. En dat is natuurlijk de beste reden om naar de talkshow te kijken!

Beau neemt vanaf vanavond tijdelijk het late night-stokje over van Eva Jinek. De presentator liet ons weten een enorme corona-moeheid in de samenleving te proeven. Daarom wil hij het de komende maanden even héél anders aanpakken. We gaan bijvoorbeeld  weer meer lachen, zo belooft hij – lees hier ons hele interview met Beau. Wij zitten er in ieder geval weer helemaal klaar voor!

Beau is vanaf vanavond elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4. Eerst nog even terugblikken op wat andere mooie tv-momenten van de presentator? Dit zijn acht onvergetelijkste tv-momenten uit zijn carrière.

Lees verder