Wat is dan Liefde Monica Geuze

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wat is dan Liefde Monica Geuze

Ze influencen je de moeder: 9 Nederlandse YouTubers die in films spelen

|
|

Laatste update:

YouTubers en influencers beginnen de socials te overheersen en hun populariteit stijgt met de dag. Wanneer je als YouTuber écht succesvol bent? Een rol in een film weten te bemachtigen, natuurlijk. Daar hoef je niet per se acteertalent voor nodig te hebben... Deze 9 Nederlandse YouTubers hebben het voor elkaar gekregen om in een film te spelen!

1. Kalvijn

Deze Groningse YouTuber heeft 1,17 miljoen abonnees op zijn kanaal en is momenteel te zien in Expeditie Robinson. Wij rankten trouwens welke BN'ers de meeste kans maken om Expeditie te winnen, dus check dat ook even! Kalvijn laat het niet bij deze twee dingen liggen: binnenkort komt zijn eigen film XIII uit, die binnen 24 uur is gefilmd! Als je de trailer ziet zou je bijna denken dat het een grap is, maar nee, de film draait vanaf 31 oktober toch echt in de bioscoop. 

2. Nienke Plas 

Nienke Plas is de laatste jaren enorm populair geworden. Inmiddels heeft ze 285.000 abonnees op haar YouTubekanaal, wat vergeleken met Kalvijn weinig lijkt, maar dat is alsnog ontzettend veel! Plas heeft dit jaar ook twee Televizier-sterren gewonnen én ze heeft een kleine rol gekregen in de film F*ck de Liefde. Ze moest samen met Défano Holwijn een scène spelen waarin hij poedelnaakt stond. En dat was nogal awkward!

3. Monica Geuze

De YouTube-ster Monica Geuze heeft ook een rol gescoord in een Nederlandse romcom. In Wat is dan Liefde? speelt ze een voetbalvrouw, wat voor haar niet lastig moet zijn: ze heeft zelf namelijk een relatie met bekende voetballer Lars Veldwijk. In de film is er een grote kans dat haar personage gaat scheiden met haar man, maar in het echte leven hoeft ze zich daar geen zorgen over te maken. De twee hebben laatst een zoontje gekregen en zijn enorm gelukkig.

4 & 5. Marije Zuurveld & Jeroen van Holland

Marije Zuurveld en Jeroen van Holland zijn goede vrienden maar ook beide populaire YouTubers, samen spelen ze in de film First Kiss. Nou, de titel zegt het al: de film gaat over een meisje dat haar eerste zoen wil scoren bij een knappe jongen. Tienerdrama! Zucht. Dit drama is niet alleen gefocust op zoenen en tieners, maar het laat ook zien hoe influencers en YouTubers meehelpen binnen bedrijven. Dat kun je dus het beste laten zien door echte influencers en YouTubers erin te laten spelen!

6. Anna Nooshin

Anna Nooshin heeft van alle YouTubers op dit lijstje misschien dan de kleinste rol gekregen, maar wel in de grootste film van ze allemaal! De YouTuber, online ondernemer en auteur speelt namelijk een piepklein rolletje in Men In Black: International. Haar gezicht is een paar seconden op het scherm te zien van de sci fi film. 

7. Dylan Haegens

Deze YouTuber heeft al 1,3 miljoen abonnees en nu een eigen film met een héle originele titel. Het heet namelijk 'de Film van Dylan Haegens'. Uhm, WTF? Maar oké, de Film van Dylan Haegens gaat over YouTubers die zich irriteren aan een copycat, IJsbrand. Ze willen iets aan het probleem doen maar komen daardoor in een web vol leugens terecht. 

8. BeautyGloss

Nog een internationale rol voor een Nederlandse YouTuber! Mascha Feoktistova aka BeautyGloss heeft net zoals Anna Nooshin een minirolletje weten te bemachtigen in een grote film. In de film Charlie's Angels, met onder andere Kristen Stewart en Naomi Scott, komen meerdere influencers in beeld. En hopelijk BeautyGloss dus ook, maar ze kan er zomaar uitgeknipt worden. 

9. Meisje Djamila 

Deze YouTuber van 27 jaar heeft al 1,22 miljoen abonnees op haar kanaal, waar ze video's plaatst over slijm, slijm, squichies en uh ja, slijm... Ze speelt de hoofdrol in Misfit, nog een tienerdrama! Het was echter een succes want er is zelfs een tweede deel gekomen, die sinds 16 oktober in de bioscoop draait.

Lees verder