Jason Momoa in Aquaman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Momoa in Aquaman

Huh? 7 celebs waarvan je misschien niet weet dat ze familie zijn!

|
|

Laatste update:

Hollywood heeft natuurlijk een groot ‘ons kent ons’-gehalte, maar wist je ook dat sommige acteurs nóg closer zijn? Dan hebben we het natuurlijk over familie! Wist je dat deze acteurs een bloedband hebben?

1. Jason Momoa en Zoë Kravitz

Held Jason Momoa heeft een ‘bonusgezin’. Toen hij trouwde met actrice Lisa Bonet – de ex van Lenny Kravitz – werd hij ook opeens de stiefvader van Big Little Lies-actrice Zoë Kravitz (die binnenkort Catwoman gaat spelen). Lenny en Jason gaan overigens hartstikke goed samen en ook Zoë kan het erg goed vinden met haar Aquaman-stiefvader – met wie ze by the way maar 10 jaar scheelt.  

2. Jonah Hill en Beanie Feldstein

Beanie Feldstein (Booksmart, Lady Bird) is in rap tempo bezig Hollywood te veroveren. En dat lukt aardig! Haar achternaam doet waarschijnlijk geen belletje rinkelen maar in Jonah Hill heeft ze absoluut een wereldberoemde broer. Jonah, die eigenlijk ‘Hill Feldstein’ heet, houdt erg veel van zijn zusje en noemde haar in een eerder interview zelfs zijn grote held. Cute!

3. Mike Colter en Viola Davis

‘Luke Cage’ is de achterneef van Viola Davis (How To Get Away With Murder). Hun families hadden het hier vroeger altijd over, maar Mike en Viola hadden elkaar nog nooit ontmoet. Begin 2019 was het dan eindelijk zover. De familiebanden werden aangehaald!

4. Marisa Tomei en Julianne Moore

Spider Man-actrice Marisa Tomei kreeg de verrassing van haar leven in het PBS-programma Finding Your Roots. Ze bleek namelijk letterlijk nog véél closer te zijn met actrice Julianne Moore. Wat het grappiger maakt: ze wisten het al die tijd niet, terwijl ze zelfs samen naar school gingen en altijd goede vriendinnen waren!

5. Matt Damon en Ben Affleck

Je weet natuurlijk allang dat Ben en Matt BFF’s zijn, maar wist je ook dat ze een bloedband delen? Ze zijn een soort ‘verre neefjes’. De twee acteurs stammen namelijk allebei af van arbeider William Knowlton Jr. die begin 1600 van Engeland naar de VS verhuisde. Ja, inderdaad: erg verre familie, maar dat telt ook!

6. Scott Foley en Patrick Wilson

Huh? 7 celebs waarvan je misschien niet weet dat ze familie zijn!

Aquaman én The Conjuring-held Patrick Wilson trouwde met actrice Dagmara Dominczyk. En die heeft weer een zusje, Marika. Scott Foley, bekend van Scandal, trouwde met haar en dat maakt hem dus… de zwager van Patrick!

7.Steven Spielberg en Jessica Capshaw

Huh? 7 celebs waarvan je misschien niet weet dat ze familie zijn!

Levende legende Steven Spielberg trouwde in 1991 met actrice Kate Capshaw. Hiermee veranderde hij in één klap in de stiefvader van actrice Jessica Capshaw. Die ken je uiteraard als Arizona Robbins uit Grey’s Anatomy! Benieuwd met wie Jessica datet? Bekijk dan de lijst met real life-liefjes van de Grey’s Anatomy-acteurs.

Lees verder