Dwayne Johnson, Tom Holland en Anne Hathaway

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson, Tom Holland en Anne Hathaway

Cute! 12 kinderfoto’s van bekende acteurs en actrices

|
|

Laatste update:

Door de grote en iconische rollen vergeten we soms even dat Hollywood-sterren ook ooit kleine kinderen waren. Daarom hebben we hun social media doorgespit om de schattigste kiekjes te vinden. Dit zijn 12 kinderfoto’s van bekende acteurs. Wat een dropjes!

1. Anne Hathaway

Dit jonge heksje bereidde zich al vroeg voor op haar rol in The Witches, die je trouwens bij Pathé Thuis kan kijken.

2. Hugh Jackman

Voordat Hugh Jackman in de circuspiste van The Greatest Showman stond, was hij een atleet op zijn school. Maar wel eentje die z’n hardloopshirt vergat.

3. Ryan Reynolds

Ryan zwom van het genieten in een kleine ‘wadling pool’ naar de grote rol van Deadpool.

4. Amanda Seyfried

Aan haar blonde lokken ligt het niet, maar deze Mamma Mia-ster zou je bijna niet herkennen.

Win het weekend van je dromen!

5. Miley Cyrus

Miley begon haar acteercarrière als Hannah Montana en daardoor kennen we haar al een tijdje. Toch hebben we haar nog nooit zo klein gezien. Cute!

6. Chris en Liam Hemsworth

Chris en Liam zijn uitgegroeid tot gespierde Hemsworth hunks, maar verder zijn ze geen spat veranderd. Herken jij wie wie is?

7. Tom Holland

Spiderman leek even meer interesse te krijgen in slangen. Gelukkig is hij van gedachten veranderd, want anders hadden we nooit een Spidey-trilogie met Tom gekregen.

8. Jennifer Aniston

Jen draait al een tijdje mee in Hollywood. Zou dit kleine meisje hebben geweten dat ze in een van de meest iconische series ooit zou spelen?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

9. Justin Timberlake

Justin was als klein jochie helemaal NSYNC met zijn honkbalknuppel.

10. Angelina Jolie

Die vlijmscherpe kaaklijn had ze al, maar Angelina’s bolle wangetjes hebben plaatsgemaakt voor even scherpe jukbeenderen.

11. Tom Hanks

We herkende Forrest Gump bijna niet onder deze flinke bos met haar. Misschien een vroege auditie voor zijn rol in Cast Away?

12. Dwayne Johnson

The Rock was eerst nog maar een kiezelsteentje, maar wat voor één. Zelf kon hij niet zo goed geloven dat dit ooit de Sexiest Man Alive zou worden… Wij zien het wel hoor, Dwayne!

Kleine acteurs worden groot! Om bij te komen van deze overdosis aan schattigheid zetten we even een filmpje op. Check hier de Top 25 zomerse films, met onder andere Mamma Mia! Hier vind je de Top 25 beste comedyseries ooit, waaronder natuurlijk Jennifers Friends.

Lees verder