The Boys Landscape

The Boys

2 seizoenenReeks
Scary
Violence
Strong language
16+
Link delen met vrienden

Superhelden die zich misdragen en hun krachten misbruiken, krijgen te maken met The Boys. Deze mysterieuze knokploeg neemt het recht in eigen hand wanneer helde..Lees verder

08 afleveringen
The Boys Landscape

0. The Name of the Game

Wanneer een superheld de liefde van zijn leven doodt, gaat elektronicaverkoper Hughie Campbell samenwerken met Billy Butcher, een vechtjas die corrupte supers straft. Hughie's leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
The Boys Landscape

1. Cherry

The Boys krijgen een superheld te pakken, Starlight neemt wraak, Homelander wordt ondeugend en een senator wordt nog ondeugender.
The Boys Landscape

2. Get Some

Het is de race van de eeuw. A-Train en Shockwave wedijveren om de titel van 's werelds snelste man. Ondertussen zijn The Boys herenigd en dat voelt erg goed.
The Boys Landscape

3. The Female of the Species

Een heel speciale aflevering van The Boys... een uur vol lef, klootzakken, vliegtuigkapingen, waanzin, geesten en een zeer intrigerende vrouw. O, en heel veel hartzeer - zowel in de sentimentele als in de bloederige letterlijke zin.
The Boys Landscape

4. Good for the Soul

The Boys gaan naar de Geloofs-expo om een veelbelovend spoor te volgen in hun niet aflatende strijd tegen de supers.
The Boys Landscape

5. The Innocents

The Boys hebben een belangrijke ontdekking gedaan over Vought en weet dat het bedrijf al sinds 1971 rottigheid uitvoert.
The Boys Landscape

6. The Self-Preservation Society

Vertrouw nooit een aangespoelde super - dat moeten The Boys helaas hardhandig ondervinden. Ondertussen graaft Homelander in zijn eigen verleden en Starlight komt erachter dat liefde pijn doet.
The Boys Landscape

7. You Found Me

Het Pentagon neemt een belangrijk besluit over Compound V. Annie gaat de confrontatie aan. The Boys komen in de problemen. En The Deep heeft moeite om zijn hoofd boven water te houden.
Cast
Tomer CaponKaren FukuharaDominique McElligott...
Facts
Verenigde Staten