Seizoen 5 Landscape

The Affair

Seizoen 5Reeks
Sexual
Strong language
12+
Link delen met vrienden

Noah's boek Descent wordt verfilmd en hij leert acteur Sasha Mann kennen, die niet alleen de hoofdrol speelt, maar ook de film regisseert. Wanneer Sasha interes..Lees verder

Seizoen 5

11 afleveringen
Seizoen 5 Landscape

0. Episode 1

Noah's boek Descent wordt verfilmd en hij maakt kennis met hoofdrolspeler en regisseur Sasha Mann. Helen rouwt om een verloren geliefde. Joanie worstelt met een aankomende verjaardag.
Seizoen 5 Landscape

1. Episode 2

Janelle denkt na over haar relatie en werk, ze richt zich tot Carl voor advies. De productie van Descent begint en Sasha wil Helen beter leren kennen, maar zij heeft andere dingen aan haar hoofd.
Seizoen 5 Landscape

2. Episode 3

Sasha stelt voor om Noah's script wat aan te passen. Het valt Noah op dat de relatie tussen Sasha en Helen serieuzer begint te worden. Het gaat slechter met Bruce.
Seizoen 5 Landscape

3. Episode 4

Noah, Margaret en Stacey hebben alledrie een hekel aan Sasha. Noah probeert de relatie tussen Helen en Sasha te saboteren. Whitney en Colin hebben het moeilijk. Joanie bezoekt een begraafplaats.
Seizoen 5 Landscape

4. Episode 5

Sierra probeert de balans te vinden tussen moederschap en haar acteercarrière. Sierra's moeder komt onverwacht op bezoek. Helen heeft een nieuwe klus en begint zich meer op zichzelf te focussen.
Seizoen 5 Landscape

5. Episode 6

Joanie gaat voor haar werk naar Montauk en leert EJ kennen. Samen verdiepen ze zich in Joanie's familiegeschiedenis en dat zet haar aan het denken over de doodsoorzaak van haar moeder.
Seizoen 5 Landscape

6. Episode 7

Noah en Whitney reizen naar Montauk om hun huwelijk te plannen, maar dan krijgt Noah een verontrustend telefoontje. Joanie wil meer weten over de dood van haar moeder.
Seizoen 5 Landscape

7. Episode 8

Noah krijgt te maken met verschillende beschuldigingen en weet niet hoe hij daarmee om moet gaan. Helen viert een verjaardag en doet haar best om Sierra te helpen.
Seizoen 5 Landscape

8. Episode 9

De controverse rondom Noah neemt toe en heeft ook gevolgen voor de mensen om hem heen. Helen en Whitney moeten besluiten aan welke kant ze staan.
Seizoen 5 Landscape

9. Episode 10

Helen bezoekt Noah in Los Angeles en ze moeten al snel vluchten voor een toenemende bosbrand. Deze tragedie zet hen aan het denken over het verleden.
Seizoen 5 Landscape

10. Episode 11

Het is de trouwdag van Whitney en ook al is Noah niet uitgenodigd, hij probeert er alsnog een mooie dag van te maken voor zijn dochter.
Cast
Jake SicilianoJosh StambergCatalina Sandino Moreno...
Facts
Verenigde Staten