Seizoen 4 Landscape

The Affair

Seizoen 4Reeks
Sexual
Strong language
12+
Link delen met vrienden

Helen en Vik zijn samen met Trevor en Stacey naar Los Angeles verhuisd. Noah gaat ook in de buurt wonen, zodat hij dichter bij zijn kinderen kan zijn. Hij heeft..Lees verder

Seizoen 4

10 afleveringen
Seizoen 4 Landscape

1. Episode 1

Noah, die een nieuwe baan heeft als leraar, toont interesse voor een student en wil een betere band met zijn kinderen. Helen kan moeilijk wennen aan haar nieuwe huis.
Seizoen 4 Landscape

2. Episode 2

Luisa heeft een vervelende ervaring onderweg. Na een ontmoeting met een surfer vraagt Cole zich af hoe hij is veranderd. Alison ontmoet een intrigerende man op het werk.
Seizoen 4 Landscape

3. Episode 3

Na een blunder van Noah tijdens een vergadering ontketent hij per ongeluk een studentenprotest. Helen doet een belofte aan Vik, maar heeft moeite om die na te komen.
Seizoen 4 Landscape

4. Episode 4

Alison en Ben worden herenigd door een conferentie van het werk en hij stimuleert haar om een van haar angsten te overwinnen. Luisa vraagt Cole om een moeilijke gunst.
Seizoen 4 Landscape

5. Episode 5

Cole onderzoekt de voorgeschiedenis van zijn vader in Californië en realiseert zich iets. Vik wil ook eens een keer aan zichzelf denken en doet waar hij zin in heeft.
Seizoen 4 Landscape

6. Episode 6

Anton vraagt Noah om zijn nieuwe Princeton-essay te lezen. Naar aanleiding van een mysterieus telefoontje doet Alison allerlei verontrustende ontdekkingen.
Seizoen 4 Landscape

7. Episode 7

Helen gaat met Sierra naar Joshua Tree voor een retraite voor vrouwen. Anton kondigt iets aan dat leidt tot een confrontatie met zijn ouders en Noah.
Seizoen 4 Landscape

8. Episode 8

Cole ontdekt dat Alison nooit op de conferentie, die ze bij zou wonen, is aangekomen en hij ondervraagt Ben. Noah en Anton gaan samen met Cole op zoek naar Alison.
Seizoen 4 Landscape

9. Episode 9

Alison, die teruggekeerd is uit Los Angeles, is vastbesloten om niet weer dezelfde fouten te maken in haar persoonlijke leven. Ze krijgt bezoek van Ben.
Seizoen 4 Landscape

10. Episode 10

Noah en Anton gaan naar een schrijfcollege op Princeton. Cole en Luisa nemen hun relatie onder de loep. In een crisismoment biecht Sierra iets op aan Helen.
Cast
Jake SicilianoJosh StambergCatalina Sandino Moreno...
Facts
Verenigde Staten