Seizoen 3 Landscape

The Affair

Seizoen 3Reeks
Sexual
Strong language
12+
Link delen met vrienden

Noah probeert een nieuw leven op te bouwen en zijn oude leven te vergeten. Maar het lukt hem niet om zijn problemen te ontvluchten. Alison keert terug naar Mont..Lees verder

Seizoen 3

10 afleveringen
Seizoen 3 Landscape

0. Episode 1

Noah werkt als professor aan een universiteit en vindt een geestverwant in een aantrekkelijke collega. Maar hij wordt achtervolgd door flashbacks van recente gebeurtenissen.
Seizoen 3 Landscape

1. Episode 2

Helen en Vik willen hun relatie omgooien. Alison keert terug naar Montauk om de gevolgen van de recente crisis met haar kind onder ogen te zien.
Seizoen 3 Landscape

2. Episode 3

Professor Juliette heeft gevoelens voor Noah en hoopt op een ongecompliceerde affaire om te ontsnappen aan haar slechte huwelijk, tot ze een gruwelijke ontdekking doet.
Seizoen 3 Landscape

3. Episode 4

De emoties lopen hoog op wanneer Alison, die wil bewijzen dat ze een goede ouder is, naar een groot verjaardagsfeest voor haar dochter gaat dat Luisa heeft georganiseerd.
Seizoen 3 Landscape

4. Episode 5

Noah en Alison sluiten een deal: ze brengt een dag met hem door op Block Island, waarna hij de scheidingspapieren tekent, als ze dat dan nog wil.
Seizoen 3 Landscape

5. Episode 6

Helen raakt van slag door een gesprek met Noahs zus. Noah gaat terug naar het huis van zijn ouders in Pennsylvania, waar hij wordt geconfronteerd met zijn verleden.
Seizoen 3 Landscape

6. Episode 7

Helen brengt Noah naar haar huis om te herstellen, maar komt een belofte aan Vik niet na. Noah gaat mentaal steeds verder achteruit en krijgt een woede-uitbarsting.
Seizoen 3 Landscape

7. Episode 8

Bij de hoorzitting van Alison over bezoeken zonder toezicht aan haar kind legt Luisa een schokkende verklaring af. Cole vertelt waar hij was toen Noah werd neergestoken.
Seizoen 3 Landscape

8. Episode 9

Helen en de kinderen bezoeken haar ouders in Montauk, waar een bekentenis aan de eettafel tot ophef leidt. Noah bezoekt John Gunther thuis en ziet de waarheid onder ogen.
Seizoen 3 Landscape

9. Episode 10

Maanden later bezoekt Noah Juliette in Parijs, waar ze een hoofdstuk van haar leven afsluit en hij door een toevallige ontmoeting een verbroken relatie kan herstellen.
Cast
Jake SicilianoJosh StambergCatalina Sandino Moreno...
Facts
Verenigde Staten