Seizoen 2 Landscape

The Affair

Seizoen 2Reeks
Sexual
Strong language
12+
Link delen met vrienden

Noah heeft gekozen voor Alison en de scheiding met Helen is in gang gezet. Beide partijen proberen dit op een beschaafde manier te regelen, maar de scheiding ga..Lees verder

Seizoen 2

12 afleveringen
Seizoen 2 Landscape

0. Episode 1

Noah en Helen proberen vriendschappelijk te scheiden, maar Helen vindt het lastig het huwelijk achter zich te laten. De kinderen gaan allemaal op hun eigen manier om met de scheiding.
Seizoen 2 Landscape

1. Episode 2

In het landelijke schrijvershuisje van Noah krijgt een verveelde Alison een ongewenste gast, maar ze vindt ook een nieuwe baan. Het gaat steeds slechter met Cole.
Seizoen 2 Landscape

2. Episode 3

Noah neemt een grote beslissing. Alison stort haar hart uit bij Robert, Yvonnes man. Whitney gaat op verrassingsbezoek. Er worden details bekend over de dood van Scotty.
Seizoen 2 Landscape

3. Episode 4

Helen stort helemaal in als de scheiding uitdraait op ruzie. Noah gaat met de kinderen terug naar zijn geboortestad om zijn familie te bezoeken die hem niet wil steunen.
Seizoen 2 Landscape

4. Episode 5

Alison leest het manuscript van Noah en schrikt van de inhoud. Cole maakt kennis met de vriendin van Scotty.
Seizoen 2 Landscape

5. Episode 6

Na het medische noodgeval van hun zoon komen Noah en Helen tot inkeer en worden ze het eens over de scheiding. Noah brengt een ongemakkelijk bezoek aan Alison in een spa.
Seizoen 2 Landscape

6. Episode 7

Tijdens Thanksgiving geniet Noah van het succes van zijn boek, totdat Alison onthult hoe ze er wekelijk over denkt. Cole en zijn broers ontdekken een familievloek.
Seizoen 2 Landscape

7. Episode 8

Helen en Noah komen weer dichter bij elkaar en bespreken de toekomst van hun dochter. Er verschijnt een nieuwe hoofdverdachte van de moord op Scotty ten tonele.
Seizoen 2 Landscape

8. Episode 9

Tijdens een orkaan komt Helen een oude bekende tegen en begint een nieuwe relatie. Alisons bevalling begint, maar ze kan Noah niet bereiken omdat hij aan het feesten is.
Seizoen 2 Landscape

9. Episode 10

Een jaar na de orkaan vertelt Noah eindelijk wat hem dwarszit tijdens een sessie met hun relatietherapeut. Cole vertelt dat Luisa en hij verloofd zijn.
Seizoen 2 Landscape

10. Episode 11

Cole en Luisa vinden een onwaarschijnlijke partner voor hun zakelijke onderneming. Een verraden Scotty staat hierdoor op instorten. Alison neemt een belangrijk besluit.
Seizoen 2 Landscape

11. Episode 12

Noah ontdekt een pijnlijke waarheid op de dag dat Cole en Luisa gaan trouwen. De moordenaar van Scotty Lockhart wordt ontmaskerd, maar het recht krijgt zijn loop niet.
Cast
Jake SicilianoJosh StambergCatalina Sandino Moreno...
Facts
Verenigde Staten