The Affair Landscape

The Affair

Seizoen 1Reeks
Sexual
Strong language
12+
Link delen met vrienden

Noah Solloway is een onderwijzer en schrijver uit New York City die gelukkig getrouwd is. De eveneens getrouwde serveerster Alison Lockhart probeert uit alle ma..Lees verder

Seizoen 1

10 afleveringen
The Affair Landscape

0. Episode 1

Als Noah, zijn vrouw en hun vier kinderen in een restaurant in Montauk stoppen, voelen Noah en de getrouwde serveerster Alison zich direct tot elkaar aangetrokken.
The Affair Landscape

1. Episode 2

Bij een tweede ontmoeting realiseren Noah en Alison zich dat ze zich nog steeds tot elkaar aangetrokken voelen. Noahs zoon wil gaan werken op de ranch van Alisons man.
The Affair Landscape

2. Episode 3

Alison helpt Noah Montauk te verkennen voor zijn roman waardoor ze nog meer naar elkaar gaan verlangen. Helen en Cole zijn afgeleid door andere kwesties.
The Affair Landscape

3. Episode 4

Noah en Alison glippen weg om de dag door te brengen op een nabijgelegen eiland. Ondanks hun gevoelens zorgen verschillende inzichten over hun relatie voor spanningen.
The Affair Landscape

4. Episode 5

Gebeurtenissen in het heden worden duidelijker. In het verleden komt de moeder van Alison ongewenst op bezoek terwijl Noahs dochter Whitney zich onredelijk blijft gedragen.
The Affair Landscape

5. Episode 6

Noahs feestavondje met zijn vriend Max is een voorbode voor nieuwe onthullingen over Alison en Cole. Helen maakt zich zorgen over Noahs gebrek aan verlangen naar haar.
The Affair Landscape

6. Episode 7

Noah en Helen pakken in om naar huis te gaan en proberen om te gaan met de problemen van Whitney. Noah maakt zich nog meer zorgen na een gesprek met Oscar.
The Affair Landscape

7. Episode 8

In Brooklyn blijft de spanning hangen tussen Helen en Noah. Een tripje naar Montauk eindigt in een toevallige ontmoeting met Alison. Noahs boek is interessant.
The Affair Landscape

8. Episode 9

Het keukenafval van de Solloways leidt tot meer complicaties voor zowel henzelf als de Lockharts. Alison neemt enkele slechte beslissingen. Het onderzoek verdiept zich.
The Affair Landscape

9. Episode 10

Noah gaat een nieuwe richting uit. Een overspannen Whitney spreekt Noah aan. Alison doet Cole een bekentenis. Rechercheur Jeffries komt dichter bij de waarheid.
Cast
Jake SicilianoJosh StambergCatalina Sandino Moreno...
Facts
Verenigde Staten