Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stranger Things Landscape

Stranger Things

5 seizoenen/Reeks

/

Link delen met vrienden

De jonge Will verdwijnt op mysterieuze wijze en zijn vrienden gaan op zoek naar hem. Tijdens hun zoektocht ontmoeten de jongens het mysterieuze meisje Elf en ontdekken ze dat er iets bovennatuurlijks aan de hand is in het stadje.

Seizoen 1

8 afleveringen

 • Stranger Things Landscape

  Hoofdstuk 1: The Vanishing of Will Byers

  Op weg naar huis na een bezoek aan een vriend ziet de jonge Will iets angstaanjagends. Vlakbij loert een sinister geheim diep onder een overheidslab.

 • Stranger Things Landscape

  Hoofdstuk 2: The Weirdo on Maple Street

  Lucas, Mike en Dustin proberen te praten met het meisje dat ze in het bos vonden. Hopper ondervraagt een zenuwachtige Joyce over een onheilspellend telefoontje.

 • Stranger Things Landscape

  Hoofdstuk 3: Holly, Jolly

  De bezorgde Nancy is op zoek naar Barb en komt erachter wat Jonathan heeft uitgespookt. Joyce gelooft dat Will met haar wil communiceren.

 • Stranger Things Landscape

  Hoofdstuk 4: The Body

  Joyce gelooft niet dat Will dood is en probeert contact te maken met hem. De jongens geven Eleven een make-over. Nancy en Jonathan vormen een onwaarschijnlijke band.

 • Stranger Things Landscape

  Hoofdstuk 5: The Flea and the Acrobat

  Hopper gaat naar het lab. Nancy en Jonathan gaan de confrontatie aan met de kracht die Will meenam. De jongens vragen Mr. Clark over reizen naar een andere dimensie.

 • Stranger Things Landscape

  Hoofdstuk 6: The Monster

  Een panische Jonathan zoekt in de duisternis naar Nancy, maar Steve is ook naar haar op zoek. Hopper en Joyce ontrafelen de waarheid over de experimenten van het lab.

 • Stranger Things Landscape

  Hoofdstuk 7: The Bathtub

  Elf probeert Will te bereiken. Lucas waarschuwt dat 'de slechte mannen komen'. Nancy en Jonathan laten de politie zien wat Jonathan op camera heeft opgenomen.

 • Stranger Things Landscape

  Hoofdstuk 8: The Upside Down

  Dr. Brenner houdt Hopper en Joyce vast voor ondervraging terwijl de jongens met Elf in de fitnesszaal wachten. Nancy en Jonathan bereiden zich voor op de strijd.

Meer over Stranger Things

Regie

Cast

Caleb McLaughlin

Gaten Matarazzo

Bobby Millie Brown

...

Facts

Verenigde Staten