Lucifer Landscape

Lucifer

4 seizoenenReeks
Drugs
Strong language
16+
Link delen met vrienden

Lucifer is het zat om te heersen over de hel en besluit te verhuizen naar Los Angeles. Hij opent een nachtclub en leeft een luxueus leventje. Wanneer hij betrok..Lees verder

Seizoen 1

13 afleveringen
Lucifer Landscape

0. Pilot

Als een oude kennis een gewelddadig lot treft, zweert de charmante Lucifer wraak op de daders en sluit hij een onverwacht bondgenootschap.
Lucifer Landscape

1. Lucifer, Stay. Good Devil.

Lucifer moet eigenlijk terug naar de hel, maar neemt toch de tijd om te onderzoeken hoe overijverig paparazzi aan de dood van een jongeman hebben bijgedragen.
Lucifer Landscape

2. The Would-Be Prince of Darkness

Een professionele quarterback die bijna een superster is, wordt wakker en doet een vreselijke ontdekking. Hij vraagt Lucifer hem zijn onschuld te helpen bewijzen.
Lucifer Landscape

3. Manly Whatnots

Lucifer probeert Chloe te verleiden, maar ze is anders dan de andere vrouwen. Ondertussen deelt Amenadiel zijn zorgen over Lucifer met Maze.
Lucifer Landscape

4. Sweet Kicks

Lucifer krijgt van dichtbij te maken met de lelijke kant van de modebranche. Gewapend met nieuwe informatie bedenkt Amenadiel een plan om Lucifer naar huis te krijgen.
Lucifer Landscape

5. Favorite Son

Als persoonlijke spullen worden gestolen, gaat Lucifer aan het werk om de dader op te sporen. Ondertussen neemt dr. Linda een onfortuinlijk besluit.
Lucifer Landscape

6. Wingman

Lucifer gaat op zoek naar zijn verdwenen container en krijgt hulp uit onverwachte hoek. Chloe vraagt Dan om hulp met de Palmetto-zaak.
Lucifer Landscape

7. Et Tu, Doctor?

Lucifer viert zijn 'hergeboorte' en onderzoekt samen met Chloe en dr. Linda de moord op een controversiële therapeut.
Lucifer Landscape

8. A Priest Walks into a Bar

Een priester vraagt Lucifer om hulp wanneer hij denkt dat een jeugdcentrum wordt gebruikt om drugs te verhandelen. Amenadiel en Malcolm hebben een openhartig gesprek.
Lucifer Landscape

9. Pops

Wanneer een populaire chef-kok wordt vergiftigd, hebben Chloe en Lucifer al snel een verdachte. Lucifer merkt dat Chloe's familie misschien nog gekker is dan die van hem.
Lucifer Landscape

10. St. Lucifer

Lucifer doet een vreemde ontdekking: hij houdt van liefdadigheidswerk. Dan probeert een waarschuwing te geven. Chloe zit achter de moordenaar van een filantroop aan.
Lucifer Landscape

11. #TeamLucifer

Het lichaam van een vermoorde vrouw is zo toegetakeld dat het op een pentagram lijkt. Daardoor komen Chloe en de verwarde Lucifer in een duistere onderwereld terecht.
Lucifer Landscape

12. Take Me Back to Hell

Lucifer wordt onterecht beschuldigd van moord en probeert samen met Chloe zijn naam te zuiveren. Amenadiel strijdt met een dodelijke vijand. Lucifer vraagt om een gunst.
Cast
D.B. WoodsideRachael HarrisAimee Garcia...
Facts
Verenigde Staten