Game of Thrones Landscape

Game of Thrones

8 seizoenenReeks
Link delen met vrienden

Dwars door de mysterieuze aarden van het zuiden, de wilde gronden van het oosten, het bevroren noorden en tot aan de oude Muur die het rijk beschermt tegen duis..Lees verder

Seizoen 1

10 afleveringen
Winter Is Coming Landscape

1. Winter Is Coming

Er roert iets in het land waar de zomers en de winters een leven lang duren. Achter een eeuwenoude, gigantische muur van ijs in het uiterste noorden van Westeros maakt een kille vijand zich op om het land onder de voet te lopen.
The Kingsroad Landscape

2. The Kingsroad

Koning Robert en zijn entourage trekken samen met Ned Stark en zijn dochters Sansa en Arya naar het zuiden. Onderweg haalt Arya zich problemen op de hals met prins Joffrey. Ned moet een moeilijk besluit maken.
Lord Snow Landscape

3. Lord Snow

Ned arriveert in King's Landing en is geschokt door de ziekelijke overmaat van de Kroon. In Castle Black geeft Jon Snow de andere rekruten van de Nachtwacht het nakijken en maakt zo indruk op Tyrion.
Cripples, Bastards and Broken Things Landscape

4. Cripples, Bastards and Broken Things

Ned begint zijn geheime onderzoek naar de omstandigheden waarin zijn voorganger het leven liet. Hij ontdekt onder meer dat Koning Robert een bastaardzoon heeft. Intussen wonen Robert en zijn gasten een toernooi bij ter ere van zijn nieuwe Hand, Ned.
The Wolf and the Lion Landscape

5. The Wolf and the Lion

Koning Robert is woedend wanneer hij verneemt dat Daenerys een nieuw verbond heeft gesloten met de Dothraki. Hij geeft opdracht tot een preventieve aanval op de Targaryens.
A Golden Crown Landscape

6. A Golden Crown

Ned, hersteld in zijn functie als Hand van de Koning, moet diens rol vervullen terwijl Robert op jacht gaat. In die hoedanigheid vaardigt hij een decreet uit dat langdurige gevolgen zou kunnen hebben voor de Zeven Koninkrijken.
You Win or You Die Landscape

7. You Win or You Die

Als Tywin uitlegt dat de toekomst van de Lannisters op het spel staat, drukt hij vlak voor de strijd zijn zoon Jaime op het hart dat hij de man moet zijn die hij voorbestemd is te zijn. Ned confronteert Cersei met de geheimen die Jon Arryn het leven kostten.
The Pointy End Landscape

8. The Pointy End

Na de gevangenneming van Ned moeten Syrio en Arya het opnemen tegen wachters van de Lannisters, terwijl Cersei Sansa manipuleert voor haar eigen gewin. Robb verzamelt de noordelijke bondgenoten van zijn vader en trekt zuidwaarts voor de strijd met Tywin Lannister.
Baelor Landscape

9. Baelor

Als Sansa’s leven in gevaar is, neemt Ned een fatale beslissing. Catelyn sluit een smakeloze deal met de gluiperige Walder Frey. Tyrion krijgt een minnares en wordt door zijn vader gedwongen aan de frontlinie te vechten.
Fire and Blood Landscape

10. Fire and Blood

Terwijl tragisch nieuws zich verspreidt binnen de Zeven Koninkrijken verhoort Catelyn Jaime over de val van haar zoon. Het lot van Robb verandert voor eeuwig. Na een verrassende beslissing van zijn vader trekt Tyrion naar het zuiden.
Cast
Lena HeadeyKit HaringtonJason Momoa...
Facts
Verenigde Staten