Seizoen 2 Landscape

Elementary

Seizoen 2Reeks
Scary
Violence
12+
Link delen met vrienden

Hoewel Sherlock en Joan eerder hadden afgerekend met Moriarty en ze achter slot en grendel zit, moet ze opgetrommeld worden om een voormalige handlanger van haa..Lees verder

Seizoen 2

24 afleveringen
Seizoen 2 Landscape

1. Step Nine

Holmes en Watson reizen af naar London, om op zoek te gaan naar een oude mentor die misschien kan helpen een onopgeloste zaak te ontcijferen. Ondertussen wordt Sherlock verenigd met zijn uit het oog verloren broer, die een geheim met hem deelt.
Seizoen 2 Landscape

2. Solve for X

Watson is in strijd met zichzelf wanneer de zoon van een vorige patiënt haar om een lening vraagt.
Seizoen 2 Landscape

3. We Are Everyone

Holmes en Watson gaan op zoek naar iemand die geclassificeerde informatie openbaar heeft gemaakt. Deze persoon wordt echter beschermd door een groep activisten die Holmes en Watson goed in de gaten houden. Joan volgt het advies van een vriendin en schrijft zich in bij een online datingsite.
Seizoen 2 Landscape

4. Poison Pen

Joan en Sherlock onderzoeken de moord op een steenrijke zakenman. Ze ontdekken dat het slachtoffer helemaal niet geliefd was en dat zowel zijn zakenpartners als zijn familie hem schade probeerden te berokkenen. Een van de verdachten is een oude kennis van Sherlock.
Seizoen 2 Landscape

5. Ancient History

Omdat hij en Joan geen nieuw onderzoek toegewezen krijgen, gaat Sherlock in het mortuarium zelf op zoek naar een mogelijke zaak. Hij vindt er het lichaam van een man die bij een motorongeluk om het leven kwam. Sherlock vermoedt dat de man een huurmoordenaar was die vlak voor zijn dood in opdracht van de Russische maffia iemand om het leven had gebracht.
Seizoen 2 Landscape

6. An Unnatural Arrangement

Een gewapende en gemaskerde man dringt het huis van Gregson binnen. Hij bedreigt Gregsons vrouw Cheryl, die ternauwernood aan de inbreker kan ontkomen. Sherlock en Joan zoeken uit wie de inbreker is en waarom hij het op de Gregsons heeft gemunt. Tijdens het onderzoek ontdekt Sherlock dat Gregson en zijn vrouw al een tijdje huwelijksproblemen hebben.
Seizoen 2 Landscape

7. The Marchioness

Sherlock krijgt het onverwachte bezoek van zijn broer Mycroft. Die wil dat Sherlock en Joan zijn vroegere verloofde Nigella helpen. Nigella is na een echtscheiding in het bezit gekomen van het succesvolle racepaard Silver Blaze. Iemand heeft geprobeerd om het paard te vergiftigen en Nigella te vermoorden.
Seizoen 2 Landscape

8. Blood Is Thicker

Sherlock en Joan onderzoeken de moord op Haley Tyler, een jonge vrouw die werd neergestoken en daarna van een gebouw op het dak van een bestelwagen werd gegooid. Ze ontdekken dat Haley een relatie had met miljardair Ian Gale. Sherlock vermoedt dat Gale achter de moord zit, maar de man beschikt over een sluitend alibi.
Seizoen 2 Landscape

9. On the Line

Sherlock en Watson onderzoeken de dood van Samantha Wabash, een jonge vrouw die zelfmoord pleegde. Kort voor haar dood had Samantha nog de politie opgebeld. Ze was ervan overtuigd dat Lucas Bundsch achter haar aan zat. Samantha had Bundsch altijd verantwoordelijk gehouden voor de moord op haar zus Allie, enkele jaren eerder.
Seizoen 2 Landscape

10. Tremors

Een onderzoek loopt grondig fout en Sherlock moet getuigen in een officieel politieonderzoek dat niet enkel zijn toekomst, maar ook die van Watson bij de NYPD in gevaar brengt.
Seizoen 2 Landscape

11. Internal Audit

Een vermoorde beleggingsfondsmanager, die Ponzifraude pleegde, zorgt ervoor dat Holmes en Watson in hun lange lijst met slachtoffers moeten zoeken naar de moordenaar.
Seizoen 2 Landscape

12. The Diabolical Kind

Holmes en Watson worden gedwongen om met Moriarty samen te werken, als ze hen moet helpen bij een ontvoeringszaak.
Seizoen 2 Landscape

13. All in the Family

Holmes en Watson onderzoeken wat de connectie is tussen de maffia en een moord. Sherlock probeert zijn verbroken vriendschap met Detective Bell te repareren.
Seizoen 2 Landscape

14. Dead Clade Walking

Joan onderzoekt de link tussen een 65 miljoen jaar oud fossiel en een van Sherlock’s onopgeloste zaken.
Seizoen 2 Landscape

15. Corpse de Ballet

Als een ballerina vermoord wordt krijgt Holmes een kijkje in de professionele danswereld. Watson werkt aan een ontvoeringszaak als ze wordt benaderd door een vriend van een dakloze oorlogsveteraan.
Seizoen 2 Landscape

16. The One Percent Solution

Holmes en Watson moeten samenwerken met Gareth Lestrade tijdens een onderzoek naar een bombardement. Gareth is een voormalig collega van Sherlock en dit zorgt ervoor dat oude spanningen weer oplaaien.
Seizoen 2 Landscape

17. Ears to You

Holmes en Watson onderzoeken de zaak van een man die jaren geleden verdachte was in de moord op zijn vrouw. Nu is er ineens een losgeldeis voor de veilige terugkeer van de vrouw.
Seizoen 2 Landscape

18. The Hound of the Cancer Cells

Holmes en Watson onderzoeken de moord op een beroemde onderzoeker. Ze proberen erachter te komen of zijn dood te maken heeft met zijn laatste uitvinding.
Seizoen 2 Landscape

19. The Many Mouths of Aaron Colville

Een seriemoordenaar welke erom bekend staat dat hij zijn slachtoffers bijt, lijkt opnieuw mensen te vermoorden. Echter werd verondersteld dat hij dood was.
Seizoen 2 Landscape

20. No Lack of Void

Een zakkenroller sterft aan de gevolgen van een anthrax vergiftiging. Sherlock en Joan moeten voorkomen dat er meer sterven.
Seizoen 2 Landscape

21. The Man With the Twisted Lip

Sherlocks broer Mycroft komt onverwacht op bezoek. De werkelijke reden van zijn bezoek veroorzaakt spanningen tussen Sherlock en Joan
Seizoen 2 Landscape

22. Paint It Black

Een zaak krijgt een persoonlijk tintje voor Sherlock wanneer hij noodgedwongen moet samenwerken met zijn broer Mycroft.
Seizoen 2 Landscape

23. Art in the Blood

Sherlock en Joan komen in contact met de Britse geheime dienst wanneer een standaard moordzaak internationale consequenties heeft.
Seizoen 2 Landscape

24. The Grand Experiment

De relatie tussen Sherlock en Joan staat onder spanning. Toch moeten ze wederom samenwerken om Sherlocks broer bij te staan in een moordzaak.
Facts
Verenigde Staten