Downton Abbey Landscape

Downton Abbey

6 seizoenenReeks
Scary
Strong language
9+
Link delen met vrienden

Hoewel de aristocratische familie Crawley begin 20e eeuw qua luxe en rijkdom geen reden tot klagen heeft, hebben zij net als andere families menig drama te verw..Lees verder

Seizoen 1

7 afleveringen
Downton Abbey Landscape

1. #1.1

Het leven van de aristocratische familie Crawley en hun personeel uit Downton Abbey verandert voor altijd: het landgoed heeft geen erfgenaam nu de Titanic is gezonken.
Downton Abbey Landscape

2. #1.2

De aankomst van de vermoedelijke erfgenaam Matthew Crawley en zijn bekrompen moeder Isobel veroorzaakt opschudding, met name bij weduwe Violet.
Downton Abbey Landscape

3. #1.3

Cora probeert Mary en de rijke Napier te koppelen, maar Mary valt voor zijn vriend, de Turkse attaché Pamuk. Dit heeft trieste gevolgen.
Downton Abbey Landscape

4. #1.4

Tijdens de kermis ontmoet mevrouw Hughes een ex-minnaar die haar doet afvragen of ze wel op haar plaats is bij Downton. Violet en Isobel krijgen ruzie over Molesley.
Downton Abbey Landscape

5. #1.5

Het dorp bereidt zich voor op het bloemencorso. Isobel en Violet krijgen ruzie. Mary wordt voorgesteld aan een potentiële minnaar, maar heeft alleen oog voor Matthew.
Downton Abbey Landscape

6. #1.6

Sybil komt in gevaar wanneer er brand uitbreekt tijdens een politieke bijeenkomst die ze stiekem bijwoont. De dappere redding door Matthew blijft niet onopgemerkt.
Downton Abbey Landscape

7. #1.7

Cora ontdekt iets waardoor de erfeniskwestie een chaos wordt. Onder druk van haar tante geeft Mary niet gelijk antwoord op het aanzoek van Matthew.
Cast
Thomas HowesLesley NicolBrendan Coyle...
Facts
Verenigd Koninkrijk