Bridgerton Landscape

Bridgerton

2 seizoenenReeks
Link delen met vrienden

De Britse adel wordt opgeschrikt door de nieuwsbrief van Lady Whistledown, deze onbekende dame kent alle roddels en schrijft de meest smeuïge verhalen op. Wanne..Lees verder

08 afleveringen
Bridgerton Landscape

0. Diamond of the First Water

Daphne debuteert op de Londense huwelijksmarkt. Een nieuw roddelblad maakt de high society nerveus en Simon, de begeerlijke hertog van Hastings, keert terug naar de stad.
Bridgerton Landscape

1. Shock and Delight

Simon doet alsof hij Daphne het hof maakt. Dit ergert haar broer Anthony en dreigt zijn plannen te verpesten. Marina neemt de nieuwsgierige Penelope in vertrouwen.
Bridgerton Landscape

2. Art of the Swoon

Daphne trekt de aandacht van een koninklijke bewonderaar. Ze wendt zich tot Simon voor relatieadvies. Lady Featherington zet Marina onder druk om te trouwen.
Bridgerton Landscape

3. An Affair of Honor

Daphne krijgt een prachtig cadeau van prins Friedrich, maar zorgt al snel voor een schandaal op een bal. Eloise zoekt naar aanwijzingen over Lady Whistledowns identiteit.
Bridgerton Landscape

4. The Duke and I

Simon en Daphne moeten een persoonlijk beroep doen op de koningin om geruchten over hun rendez-vous in de tuin te ontzenuwen. Marina's plannetjes verbijsteren Penelope.
Bridgerton Landscape

5. Swish

Op haar huwelijksreis ontdekt Daphne dat ze geen idee heeft van wat haar in het huwelijksbed te wachten staat. Colin neemt een besluit over Marina.
Bridgerton Landscape

6. Oceans Apart

De jonggehuwden beschuldigen elkaar van leugens en verraad en krijgen ruzie. De familie Bridgerton wordt wellicht door een ander soort verraad in verlegenheid gebracht.
Bridgerton Landscape

7. After the Rain

Het laatste seizoensbal van de hertog en hertogin luidt een keerpunt in van hun huwelijk en verandert de levens van de mensen om hen heen.
Cast
Nicola CoughlanBessie CarterRuby Barker...
Facts
Verenigde Staten