Weekendtip: de actieknaller The Protégé

Door Redactie
Weekendtip: de actieknaller The Protégé
© Prime Video

Actie, spanning en een geweldige cast: deze topfilm wil je echt niet missen.

Ben je in de markt voor een fijne actiethriller om de oktobermaand vlammend mee te beginnen? Dan moet je dit weekend op Amazon Prime Video zijn, want daar gaat The Protégé exclusief in première.

Een film met niet de minste namen. Geschreven door Richard Wenk (The Equalizer), geregisseerd door Martin Campbell (Casino Royale) en met Samuel L. Jackson, Maggie Q en Michael Keaton in de hoofdrollen. 

Weekendtip: de actieknaller The Protégé

Moordvrouw zoekt prooi

The Protégé vertelt het verhaal van Anna (Maggie Q.). Als kind wordt zij van de dood gered door de legendarische huurmoordenaar Moody (Samuel L. Jackson), die haar vervolgens onder zijn vleugels neemt. Anne groeit uit tot een ware moordvrouw. Dus één keer raden wat ze gaat doen als Moody zelf ten prooi valt aan een mysterieuze vijand…

Je begrijpt: dat vraagt om volume op standje 20, een flinke bak popcorn en een fijne weekendavond om volop te genieten van deze must-see. Je ziet ‘m vanaf 1 oktober op Prime Video, waar je al voor slechts 2,99 euro per maand een abonnement op afsluit. De eerste maand probeer je het zelfs helemaal gratis.

The Protégé uit? Dan is er op Prime Video nog veel meer te beleven. Wat dacht je van Amazon Original-series zoals The Boys, The Grand Tour, Jack Ryan en Star Trek: Picard. Of duizenden topfilms (van klassieker tot fonkelnieuw) zoals bijvoorbeeld Fast & Furious: Hobbs & Shaw? Er is zelfs een uitgebreid Nederlandstalig aanbod. Voor elk wat wils kortom. Heb je ook gelijk de rest van de maand iets te kijken.

Weekendtip: de actieknaller The Protégé