Nu op Netflix: bijna alle seizoenen van Superstore!

Door Robin Heerkens
Superstore op Netflix
© BrunoPress

Netflix knalde er eerder deze week een érg fijne serie op, 'workplace'-comedy Superstore. Perfect voor iedereen die een nieuwe snackserie zoekt waar je niet in één avond doorheen bent.

Superstore van NBC is lang niet zo bekend als andere, veel grotere workplace-comedy's als Parks and Recreations, The Office en Brooklyn Nine-Nine, die je allemaal terugvindt in onze lijst met allerbeste comedy-series ooit. Maar... Superstore mag best wat meer aandacht krijgen en dat gaat ongetwijfeld gebeuren nu (bijna) alle seizoenen op Netflix staat. 

Waar gaat Superstore over?

Superstore is een heerlijke sitcom die zich afspeelt in en rondom een mega-'hypermarkt'. Een soort AH XL, maar dan extra Amerikaans. Je kunt er praktisch alles kopen. De medewerkers die er rondlopen doen dat vaak met lood in de schoenen, behalve de overenthousiaste, irritante manager.Verder is niemand echt blij met een baantje in zo'n 'fabriek' en dan loopt het onderling al snel uit de klauwen. Relaties, ruzies, feestjes, bizarre situaties: de medewerkers proberen er tussen alle doodse, alledaagse ellende toch wat van te maken. De actrice die eruitspringt in Superstore is America Ferrera uit Ugly Betty.

Bijna alle seizoenen

Eerder dit jaar kwam in Amerika het zesde en laatste seizoen op tv. Deze afleveringen staan vooralsnog niet op Netflix, maar met de eerste vijf seizoenen kun je wel even vooruit! Wie de afleveringen er toch lekker snel doorheen jast, kan daarna doorbingen met de 20 beste comedyseries nu op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.