Abatutu in Poeslief - Een Ode aan de Kat op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Abatutu in Poeslief - Een Ode aan de Kat op Netflix

Nu op Netflix: Poeslief - Een Ode aan de Kat

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kattenliefhebbers opgelet: vanaf vandaag kun je op Netflix genieten van de Nederlandse documentaire Poeslief: Een Ode aan de Kat.

Abatutu is de beroemdste kat van Nederland. Je kunt hem kennen uit films en series als De Wilde Stad en Dokter Tinus. Maar met Poeslief: Een Ode aan de Kat krijgt deze acterende muizenvanger eindelijk zijn eigen documentaire. Hierin vertelt Abatutu over zijn leven als BK’er (Bekende Kater). Zo zien we deze spinnende superster onder meer op de rode loper van het Nederlands Film Festival en aan tafel bij talkshowkoningin Eva Jinek.

Kattenvideo's

Daarnaast gaat Abatutu in Poeslief - Een Ode aan de Kat al voorzichtig op zoek naar zijn opvolger. Er schijnen namelijk meer poezen te zijn die dromen van een carrière in de spotlights. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, deelt Abatutu zijn favoriete kattenvideo’s met de kijkers. Als je daar als kattenliefhebber niet van gaat spinnen, weten wij het ook niet meer.

Benieuwd wat er deze maand nog meer uitkomt bij de streamingdienst? Deze films en series verschijnen in juni ook op Netflix!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder