Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Met deze week het langverwachte tweede seizoen van You en een komedie-dramafilm met in de hoofdrol Games of Thrones-ster Maisie Williams.

Series

Rick and Morty: Seizoen 4

Het vierde seizoen van Rick and Morty staat eindelijk op Netflix! Rick, de oudere, geestelijk instabiele wetenschapper, beleeft absurde avonturen met zijn kleinzoon Morty. Hun tripjes naar het heelal en het parallelle universum brengen Morty in grote problemen, zowel thuis als op school. Al klaar met de vijf afleveringen? Niet getreurd, in januari 2020 verschijnen er weer tal van andere series en films.

Lost in Space: Seizoen 2

De remake van de gelijknamige serie uit de jaren 60 (die dus echt een cult-klassieker was) draait om de familie Robinson, die na een noodlanding op een buitenaarde planeet terechtkomt. Hier moeten ze – tegen alle verwachtingen in – vechten om te overleven en te ontsnappen. Maar overal waar ze komen, dreigt er gevaar.

You: Seizoen 2

‘Creepy’ Joe (Penn Badgley) is terug in het tweede seizoen van You. Hij laat zijn oog vallen op kokkin Love Quinn. Zo sneaky als hij is, probeert hij haar in te pakken door haar stappen te volgen. Ondertussen moet hij zien te dealen met zijn ex-geliefde Candace, die uit is op wraak. Lees hier wat je nog meer moet weten over dit tweede seizoen.

The Gift: Seizoen 1

In het eerste seizoen van The Gift (Atiye) begint een kunstenares uit Istanboel aan een persoonlijke reis met als doel om universele geheimen van een Anatolische archeologische site te ontdekken. Op deze bijzondere trip krijgt ze ook puzzelstukjes om de mysteries rondom haar eigen verleden te ontrafelen.

The Restaurant: Seizoen 1 en 2

De Zweedse serie The Restaurant draait om een heus familiedrama. Na de Tweede Wereldoorlog keert de oudste zoon Gustaf terug naar het restaurant, waar hij er al snel achter komt dat zijn familie op de rand van een faillissement staat. De familie zal alles op alles moeten zetten om het hoofd boven water te houden. Maar niet iedereen zit te wachten op grote veranderingen.

Films

Then Came You

De moedige en terminaal zieke Skye, gespeeld door GOT-ster Maisie Williams, raakt bevriend met de 19-jarige hypochonder Calvin (Asa Butterfield), die zelfs nog bang is voor zijn eigen schaduw. Door het uitvoeren van haar bijzondere bucketlist probeert ze hem langzaam uit zijn schulp te laten kruipen. Dan wordt hij verliefd op stewardess Izzy (Nina Dobrev). Meer toe aan een echte romcom? Wij hebben de meest cheesy romcoms op Netflix voor je verzameld.

Dolly Parton: Here I Am

Wie is Dolly Parton en welke mensen en plaatsen hebben invloed gehad op haar carrière? In deze indringende documentaire worden kijkers op een bijzondere reis meegenomen langs al haar hoogte- en dieptepunten. Het is overigens niet de eerste keer dat Dolly Parton onderdeel is van een Netflix-reeks: Dolly Parton’s Heartstrings was ook de moeite van het bekijken waard en dit is waarom.

The App

In deze SF-film uit 2019, niet te verwarren met de gelijknamige Nederlandse film uit 2013, raakt Nick, een acteur en rijke erfgenaam, geobsedeerd door een datingapp. Hij komt hierdoor in een negatieve spiraal terecht.

Lees verder