In februari beginnen Carnival Row en Star Trek: Picard allebei aan hun laatste seizoen. Daar tegenover staan wel nieuwe afleveringen van Clarkson’s Farm en de kersverse dramaserie The Consultant.  

Carnival Row

Nieuwe series op Prime Video

Harlem (seizoen 2)

Aan het einde van het vorige seizoen nam Camille (Meagan Goode) een aantal ingrijpende beslissingen. Ze nam ontslag en vertelde haar ex, die op het punt stond te trouwen, dat ze nog steeds verliefd op hem is. Dat is niet zonder gevolgen en in het tweede seizoen moet ze haar leven weer op orde krijgen.  

Clarkson’s Farm (seizoen 2)

Jeremy Clarkson weet alles over auto’s, maar van een boerderij runnen heeft de voormalige Top Gear-presentator geen kaas gegeten. En dat is precies waarom hij een realityserie maakt over zijn eigen boerderij. In het tweede seizoen doet Jeremy een poging om zijn jaarlijkse winst te verhogen en dat probeert hij met meer kippen, koeien en een eigen restaurant.

Het tweede seizoen van Clarkson’s Farm is vanaf 10 februari te zien op Prime Video.

Veekay (seizoen 1)

Max Verstappen is niet de enige topcoureur uit Nederland. Ook Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout doet het goed in de racewereld. Het is zijn droom om de Indianapolis 500 te winnen en deze driedelige documentaireserie volgt hem in zijn poging de top te bereiken. Als VeeKay de prestigieuze wedstrijd wint, wordt hij de jongste winnaar van de Indy 500 ooit.

VeeKay is vanaf 10 februari te zien op Prime Video.

Carnival Row (seizoen 2)

In het tweede en laatste seizoen van Carnival Row nemen de spanningen tussen de mensen en feeën toe. Vignette (Cara Delevigne) wil wraak nemen op de menselijke leiders die haar volk in The Burgue onderdrukken en verzamelt een leger om de strijd aan te gaan. Voormalig inspecteur Philo (Orlando Bloom) keert terug om onderzoek te doen naar een reeks gruwelijke moorden.

Het tweede seizoen van Carnival Row is vanaf 17 februari te zien op Prime Video.

Star Trek: Picard (seizoen 3)

Met het derde seizoen komt Star Trek: Picard aan z’n einde en de sciencefictionserie pakt daarom extra groot uit. De oude bemanning van Star Trek: The Next Generation keert terug om kapitein Jean-Luc Picard voor de allerlaatste keer bij te staan. Samen beleven ze opnieuw een episch avontuur.

Het derde seizoen van Star Trek: Picard is vanaf 17 februari te zien op Prime Video.

The Consultant (seizoen 1)

De eigenzinnige consultant Regus Patoff (Christoph Waltz) wordt ingehuurd om het bedrijf CompWare te verbeteren. Hij neemt zijn werk bijzonder serieus en zet de werknemers onder grote druk. Dat zorgt voor veel onderlinge spanningen en het wordt langzaam duidelijk dat Regus heel ver gaat om zijn doel te bereiken.

The Consultant is vanaf 24 februari te zien op Prime Video.

Nieuwe films op Prime Video

Somebody I Used to Know

Na een flinke tegenslag keert workaholic Ally (Alison Brie) terug naar haar oude woonplaats. Ze loopt haar ex Sean (Jay Ellis) weer tegen het lijf en beseft dat ze nog steeds gevoelens voor hem heeft, maar hij is verloofd met Cassidy (Kiersey Clemons), een spontane en creatieve vrouwe, die qua karakter veel lijkt op een jonge Ally.

Somebody I Used to Know is vanaf 10 februari te zien op Prime Video.

H4Z4RD

De nietsnut Noah (Dimitri ‘Vegas’ Thivaios) is gek op zijn auto en pakt de kans aan om een extra zakcentje te verdienen als chauffeur. Hij helpt zijn criminele neef Carlos (Jeroen Perceval) met een plannetje om snel rijk te worden, maar de situatie loopt volledig uit de hand en ze krijgen een gevaarlijke crimineel achter zich aan.

H4Z4RD is vanaf 14 februari te zien op Prime Video.

Die Hart the Movie

De korte afleveringen van de comedyserie Die Hart zijn samengevoegd tot een complete film. Komiek Kevin Hart wil een andere kant op met zijn carrière en grijpt de kans aan om een actieheld te worden. Hij gaat in de leer bij Ron Cox, een eigenzinnige coach met een bizarre actieheldenschool.

Die Hart the Movie is vanaf 24 februari te zien op Prime Video.