The Terminal List

Veronica Superguide logo
The Terminal List

Nieuw op Prime Video in juli 2022

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Prime Video heeft in juli een heel divers aanbod. Chris Pratt knalt er op los in een brute actieserie, rapper Donnie verdiept zich in de snackindustrie en James May maakt een reis door Italië.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

Nieuwe series op Prime Video

The Terminal List (seizoen 1)

Chris Pratt maakte al eerder voor Prime Video de sciencefictionfilm The Tomorrow War en nu is hij terug met de actieserie The Terminal List. Een team van Navy SEALs loopt tijdens een geheime missie in een hinderlaag en James Reece (Chris Pratt) is de enige overlevende. Hij keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de traumatische gebeurtenis en niet iedereen gelooft zijn verhaal. Wanneer Reece op zoek gaat naar de waarheid, loopt hij groot gevaar.

The Terminal List is vanaf 1 juli te zien op Prime Video.

 

Donnie Speciaal (seizoen 1)

Rapper Donnie, die al eerder op Prime Video te zien was met Donnie op de Monnie, droomt van een eigen snackbar en in zijn realityserie Donnie Speciaal onderzoekt de woordkunstenaar wat hij moet doen om die droom uit te laten komen. Samen met regelneef Dennis duikt Donnie in de zakelijke kant van de snackindustrie, met topkok Pierre Wind ontwikkelt de rapper zijn eigen snacks en Donnie schakelt de hulp in van Willie Wartaal om werkkleding te ontwerpen.

Donnie Speciaal is vanaf 14 juli te zien op Prime Video.

 

 

James May: Our Man in Italy (seizoen 1)

Na zijn trip door Japan in James May: Our Man in Japan vertrekt James May dit keer naar Italië. De Britse presentator reist van de Siciliaanse hoofdstad Palermo tot de toppen van de Dolomieten en beleeft onderweg diverse avonturen. Hij leert rijden als een Italiaan, vecht als gladiator, bespeelt een ouderwets instrument en shockeert een pizzabaker met zijn eigen interpretatie van een Britse pizza.

James May: Our Man in Italy is vanaf 15 juli te zien op Prime Video.

 

Paper Girls (seizoen 1)

In 1988 raken vier krantenbezorgsters verwikkeld in een strijd tussen tijdreizigers. De jonge meiden belanden daardoor in de toekomst en komen oog in oog te staan met hun volwassen versies. Terwijl ze beseffen dat hun levens niet zo zijn gelopen als verwacht, moeten ze een manier vinden om terug te keren naar het verleden. Dat blijkt een stuk lastiger te zijn dan gedacht, want een militante groep tijdreizigers wil hen doden.

Nieuwe films op Prime Video

Don’t Make Me Go (2022)

De alleenstaande vader Max (John Cho) ontdekt dat hij een tumor in zijn hoofd heeft en een operatie is te riskant. Met amper een jaar te leven wil hij zijn dochter Wally (Mia Isaac) veilig achterlaten bij haar biologische moeder. De twee gaan op een road trip en komen tijdens deze reis dichter tot elkaar, maar dat maakt Max’ slechte nieuws alleen maar moeilijker om te vertellen.

Don’t Make Me Go is vanaf 15 juli te zien op Prime Video.

 

Anything’s Possible (2022)

Met Anything’s Possible maakt acteur Billy Porter (Cinderella) zijn regiedebuut. Het verhaal draait om Kelsa (Eva Reign) een jonge transgender, die zich door haar laatste schooljaar worstelt. Alles verandert wanneer klasgenoot Khal (Abubakr Ali) verliefd op haar wordt. Zijn gevoelens voor haar leiden tot veel geroddel en zet de vriendschap tussen Kelsa en haar beste vriendin op het spel.

Anything’s Possible is vanaf 22 juli te zien op Prime Video.

 

Dit verschijnt ook op Amazon Prime Video in juli.

2 juli

Halloween Kills (2021)

7 juli

Last Night in Soho (2021)

20 juli

How It Ends (2018)

24 juli

House of Gucci (2021)

Lees verder