Nieuw op amazon prime video

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op amazon prime video

Nieuw op Amazon Prime Video in mei 2022

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In mei zie je op Amazon Prime Video onder andere het nieuwe seizoen van de mysterieuze dramaserie The Wilds, keert rechercheur Bosch terug in een spin-off en gaat zangeres Lizzo op zoek naar achtergronddanseressen. 

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

Series

 

The Wilds (seizoen 2)

In het eerste seizoen van de Amazon Original stortte een vliegtuig neer op een verlaten eiland en moest een groepje tienermeisjes zien te overleven. In de laatste afleveringen ontdekten de meiden de schokkende waarheid achter het eiland en het tweede seizoen doet er nog een schepje bovenop met nieuwe personages en een eiland vol tienerjongens.  

The Wilds is vanaf 6 mei te zien op Amazon Prime Video.

 

Bosch: Legacy (seizoen 1)

Na zeven seizoenen kwam er een einde van misdaadserie Bosch, waarin Titus Welliver de rol speelt van eigenzinnige rechercheur Harry Bosch. Je hoeft hem niet lang te missen, want Amazon Prime Video komt nu al met een spin-off. In Bosch: Legacy gaat Harry aan de slag als privé-detective. Hij helpt een zieke miljardair om zijn erfgenaam te vinden, maar niet iedereen wil dat deze persoon gevonden wordt.

Bosch: Legacy

Bosch: Legacy is vanaf 6 mei te zien op Amazon Prime Video.

Lizzo’s Watch Out for the Big Girrrls (seizoen 1)

In deze nieuwe realityserie gaat Lizzo op zoek naar plus size achtergronddanseressen, die net zo uitbundig en bad ass zijn als de zangeres zelf. De tien kandidaten verhuizen naar het Big Grrrrls House, waar ze zichzelf moeten bewijzen, want niet iedereen mag met Lizzo op tour.

Lizzo’s Watch Out for the Big Girrrls is vanaf 13 mei te zien op Amazon Prime Video.

 

Lovestruck High (seizoen 1)

In de realityserie Lovestruck High gaan vijftien Britse singles op zoek naar de liefde. Dat doen de deelnemers niet in een villa of op een eiland, maar op een speciale High School zoals we die kennen uit romantische films en series. De diverse groep studenten krijgen de kans om hun tienerfantasieën te vervullen en tegelijkertijd de liefde van hun leven te vinden.   

Lovestruck high

Lovestruck High is vanaf 18 mei te zien op Amazon Prime Video.

Night Sky (seizoen 1)

Het echtpaar Irene (Sissy Spacek) en Franklin (J.K. Simmons) heeft in de achtertuin een schuur die leidt naar een vreemde, verlaten planeet. Ze bezoeken regelmatig deze kamer om van het uitzicht te genieten en proberen dit zo goed mogelijk geheim te houden. Maar wanneer op een dag een mysterieuze man verschijnt, verandert alles.

Night Sky is vanaf 20 mei te zien op Amazon Prime Video.

Alle James Bond films!

Dit keer hoef je niet te wachten op RTL 7 om alle James Bond-films opnieuw uit te zien. Vanaf 30 mei zijn alle avonturen van de Britse spion te zien op Amazon Prime Video. Houd er wel rekening mee dat ze maar een beperkte periode beschikbaar zijn.

 

De complete James Bond collectie is vanaf 30 mei te zien op Amazon Prime Video. 

Ook te zien op Amazon Prime Video in mei: 

5 mei

Magpie Murders (seizoen 1) 

6 mei

Ten Percent (seizoen 1)

20 mei

Totems (seizoen 1)

Lees verder