Nieuw op Videoland: This is Paul Walker, Letters to Juliet en The Hobbit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op Videoland: This is Paul Walker, Letters to Juliet en The Hobbit

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er staan weer genoeg nieuwe titels op Videoland om te kijken tijdens de feestdagen. Deze films en series verschenen afgelopen week! Bekijk ook de beste series die nu op Videoland staan.

Series

All You Need Is Love - kerstspecial

Robert ten Brink reist weer naar alle uithoeken van Nederland om de kerst voor sommige mensen iets gezelliger te maken. Deze aflevering staat volledig in het teken van hartverwarmende herenigingen, romantische verrassingen en natuurlijk van de liefde. 

I am Paul Walker

Het is inmiddels 6 jaar geleden dat de geliefde Paul Walker omkwam tijdens een tragisch auto-ongeluk. In deze documentaire komen zijn geliefden aan het woord en vertellen wat de acteur zo speciaal maakte. 

All Together Now

In dit programma met presentatrice Chantal Janzen (die ook het Eurovisie Songfestival gaat presenteren!) gaat een talentvolle zanger optreden voor 100 muziekprofessionals. Lukt het ze om de deskundigen met volle borst mee te laten zingen? 

Films

Kung Fu Panda 

Terwijl jij lui op de bank zit te bingewatchen, blijkt de luie panda Po de Uitverkorene te zijn om de vallei te redden. Om dat te doen, moet hij natuurlijk wel even oefenen. Daarom neemt hij Kung Fu-les bij meester Shifu. Lukt het Po om zijn luiheid aan de kant te zetten en in zichzelf te geloven? 

Letters to Juliet

Verona is de stad waar het verhaal van Romeo en Julia zich afspeelde, maar deze film eindigt gelukkig niet zo tragisch! Het speelt zich wél af in dezelfde stad, waar Sophie op zoek gaat naar de oude geliefde van Claire. Maar het zou na al die tientallen jaren zomaar kunnen dat hij is verhuisd, of zelfs overleden...

The Hobbit: An Unexpected Journey

De Hobbit Bilbo gaat op avontuur, samen met de tovenaar Gandalf. Ze gaan de dwergen helpen om de gestolen schat terug te halen van de draak Smaug. Maar Hobbits zijn toch helemaal niet gemaakt voor dit soort avonturen? De hele The Hobbit-trilogie staat nu op Videoland! Momenteel is er ook nog een Lord of The Rings-serie in de maak.

Lees verder