Angela de Jong over The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong over The Masked Singer

Waarom zei Angela de Jong 'nee' tegen The Masked Singer?

|
|

Laatste update:

The Masked Singer is dé kijkcijfer-hit op de vrijdagavond bij RTL 4. Inmiddels vinden de programmamakers dan ook genoeg BN'ers die zichzelf met alle liefde in een kostuum hijsen, maar er is één iemand die nooit mee zal doen: tv-recensent Angela de Jong. Waarom eigenlijk niet?

Afgelopen vrijdag konden we in de halve finale van The Masked Singer hoe het Biggetje onthuld werd én zagen we wie er in het pak van de Stier verborgen zat. Speculaties en verdenkingen over de andere kostuums, vind je hier. Wie er in elk geval zeker weten níet in één van de pakken zit, en dat ook nooit zal doen, is tv-recensent Angela de Jong!

'Hallo, nee!'

Vorig jaar zat Angela samen met Carlo Boszhard en Loretta Schrijver aan tafel bij Jinek, waar Carlo heel onschuldig aan Angela vroeg of ze wel eens gevraagd was voor het programma. "Klojo, ik vertel het hem net!", reageert Angela, tot grote verbazing van Eva. "Mijn gezicht is een open boek, ik kan niet liegen." Even voor de duidelijkheid: Angela is vorig jaar gevraagd voor de versie die die oudjaarsavond zou worden uitgezonden, dus niet voor het 'gewone' programma. "Maar nee. Hallo! Nee." Op Eva's vraag waarom dan niet, antwoord Angela: "Dat ga ik natuurlijk toch niet doen!". Een échte reden waarom dan niet, geeft ze niet. Misschien kan ze net als Eva gewoon helemaal niet zingen! Al vermoeden we dat het ook met haar werk als recensent te maken heeft. Een programma afbranden terwijl je er zelf aan meedoet, kan natuurlijk niet. Maar The Masked Singer krijgt hoe dan ook wel een compliment van Angela: "Ik vind het wel echt een verrassend leuk programma!"

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

'Stom wijf'

Angela zit wel vaker aan tafel bij talkshows om haar mening te geven, maar een deelname aan The Masked Singer gaat haar duidelijk te ver. Net als aan Ranking the Stars, trouwens. Dat snappen we dan wel weer, want ondanks dat de gevreesde columnist zichzelf heel leuk vindt, zijn de meningen over Angela in de televisiewereld nogal verdeeld! Zo vindt Harry Mens haar een 'stom wijf', is Johan Derksen niet zo van haar onder de indruk en jawel, zelfs René le Blanc moet niks van Angela hebben. Al vragen wij ons af of ze daar echt wakker van ligt... Carlo lag trouwens wél wakker van een discussie die hij een jaar later met dezelfde Angela aanging, over het wel of niet meedoen van BN'ers aan allerlei programma's.

Aanstaande vrijdag zien we in de grote finale van The Masked Singer wie er dit jaar wél in de pakken zaten van Cupido, de Krokodil, de Giraffe en de Haai. Ook is er weer een Oud en Nieuw special, die deze keer zelfs verdeeld wordt over twee avonden!

Lees verder