Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Loodzware tijd voor Sylvie Meis: 'Het brak mijn hart'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sylvie Meis ging maandenlang door een moeilijke periode heen. Het favoriete 'slachtoffer' van de showbizzmedia vertelt - openhartig als ze is - over een beslissing van haar zoon Damián die haart hart brak.

De zoon van Sylvie en ex-man Rafael van der Vaart koos er vorig jaar voor om bij zijn vader, diens vriendin Estavana Polman en zijn zusje Jazzlyn te gaan wonen in Denemarken. Daar werkt het 15-jarige talent aan zijn voetbalcarrière.

Sylvies hart gebroken

Sylvie woont samen met haar man Niclas Castello in Hamburg. Nog altijd vindt ze het niet makkelijk dat Damián zo ver weg woont, vertelt ze in een interview met het Duitse tijdschrift Gala. "Natuurlijk wilde ik hem deze kans niet ontnemen, maar het was echt zwaar voor mij en het brak mijn hart als moeder."

'Makkelijker wordt het eigenlijk nooit'

Sylvie had het er lange tijd erg moeilijk mee. "Het heeft lang geduurd, eigenlijk tot Kerstmis, voordat dit zware gevoel in mijn hart en in mijn lichaam wat minder werd." Hoewel ze zich nu beter voelt, zal het altijd lastig blijven. "Makkelijker wordt het eigenlijk nooit, want als moeder wil je gewoon je kind thuis hebben." Volgens de presentatrice is de kans klein dat Damián binnenkort terug naar Duitsland komt. "Op dit moment is hij erg gelukkig in Denemarken."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder