Zware proeven voor Robinsons in spe

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zware proeven voor Robinsons in spe

Zware proeven voor Robinsons in spe

|
|

Laatste update:

Honderd Nederlanders worden de komende dagen onderworpen aan allerlei survival-opdrachten. Ze hebben zich opgegeven om als ‘onbekende Nederlander’ deel te nemen aan het nieuwe seizoen Expeditie Robinson. Slechts vier van hen mogen naar een onbewoond eiland.

Balans

Eén proef hebben alle deelnemers al achter de rug: balanceren op een paal. Om kans te maken op een toegangsbewijs voor het selectieweekeinde, dat zondag van start ging, moesten geïnteresseerden een video van zichzelf insturen. 

Daarop moesten ze op een paal staan, een van de bekende evenwichtsproeven van Robinson. Diegenen met de meeste likes, mogen deelnemen aan het weekeinde om nog meer proeven proberen te doorstaan.

Top 100

De top 50 avonturiers die de meeste stemmen wisten te bemachtigen zijn inmiddels bekend. As we speak gaan zij, samen met 50 deelnemers die de productie van Expeditie Robinson selecteert,  de strijd met elkaar aan tijdens het castingweekend. De 4 personen die daarna overblijven doen ECHT mee aan Expeditie Robinson 2017. 

(On)bekende Nederlanders

Het is voor het eerst sinds 2009 dat ‘onbekenden’ deel mogen nemen aan Expeditie Robinson. De vier overgebleven kandidaten nemen het op tegen een nog onbekend aantal bekende Nederlanders. Wie dat zijn, wordt later bekendgemaakt. 

Expeditie Robinson

Het achttiende seizoen Expeditie Robinson is dit najaar te zien bij RTL 5.

Lees verder