Yolanthe bij Lock Me Up 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe bij Lock Me Up 2019

Zus Yolanthe diep gekwetst na ‘kat met Down’-uitspraak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De showbizzrel rond Quote-hoofdredacteur en Op1-presentator Sander Schimmelpenninck en Yolanthe Cabau ettert nog even door. Hij noemde haar een 'kat met Down', maar nu slaat één van de Cabau-zusjes terug in een emotionele post.

Terwijl Sander nog overhoop ligt met Shownieuws, komt de entertainmentrubriek alwéér met nieuws op de proppen rond de kattenuitspraak. Eén van Yolanthe's zussen, Kalin Cabau, komt voor haar bekende zussie op! "Ga jullie schamen. Diep, diep schamen", zo richt ze haar pijlen op Sander en zijn podcast-maatje Jaap Reesema (die ook geen blad voor de mond nam).

'Ik heb hier niet van geslapen'

Kalin - ergens op de foto hierboven te zien, samen met de andere 7 Cabau-zusjes - reageerde op een FB-post over de beruchte uitspraken. "Dit doet echt zeer om te lezen", begint ze haar emotionele betoog. "Laat staan wat het doet met haar. Ik mag wensen dat ze niet dit heeft meegekregen, maar ik vrees van wel. Ik heb hier niet van geslapen. En zeker van iemand die zelf met zijn gezicht op televisie komt en dus ook een bekende Nederlander is (indirect collega) verwacht je respect."

Shame on you!

Kalin vindt dat de twee stoere heren zich kapot mogen schamen. "Als 2 volwassen mannen die nota bene bekend zijn ook nog eens publiekelijk zich zo bot uiten over een mooie vrouw met een ijzersterk karakter, dan vraag ik me echt af weten jullie echt nietwat de impact hier van kan zijn. Wat voor boodschap jullie meegeven aan de pesters en de slachtoffers van pesters? Ga jullie schamen. Diep, diep schamen." Haar hele post is hieronder te lezen:

Zus Yolanthe diep gekwetst na ‘kat met Down’-uitspraak

Lees verder