rocky rambo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
rocky rambo

'Wie zou er winnen, Rocky of Rambo?' Sylvester Stallone geeft antwoord...

|
|

Laatste update:

De personages van Rocky en Rambo zijn nooit helemaal knockout. Daar zorgt Sylvester Stallone wel voor. De acteur houdt zijn legendarische filmrollen graag in leven. Dus als het gaat om de hypothetische titanenstrijd tussen Rocky enRambo, zou Sylvester de wedstrijd graag bijwonen. "Zelfs ik zou betalen om deze te zien", zegt hij. 

'Rocky gaat er met de winst vandoor' 

Op een post op Instagram laat Sylvester weten dat Rocky er toch echt met de winst vandoor zou gaan. "Als deze vechters rechtop zouden blijven staan, zou Rocky zegevieren", aldus 'Sly'. "Zijn lichaamstoten en rechtse zouden Rambo verslaan..."

'Op de grond zou Rambo zegevieren!' 

Maar Sylvester geeft wel enige nuance. "Als het gevecht op de grond belandt, zal Rambo zegevieren In een bloedig bruut gevecht tot het einde. (...) Rocky zal de eerste vijf of zes klappen uitdelen. (...) Nogmaals, Rocky is ongelooflijk veerkrachtig en ook behoorlijk goed op de grond!!! Dat is mijn mening in deze fictieve wereld. Het uiteindelijke resultaat is dat geen van beide mannen ooit hetzelfde zal zijn."

Rocky, Sylvester's paradepaardje

Sylvester praat altijd nog met liefde over 'zijn' Rocky, die hij in zes delen heeft gespeeld. In de Creed-spin-offs was Stallone opnieuw te zien als Rocky, die de jonge Adonis Creed klaarstoomt voor het brute gevecht (de zoon van zijn voormalige rivaal). Sylvester Stallone sprak ook al eens het idee uit om een serie over filmlegende Rocky als tiener te maken

Maar we vlakken de getroebleerde oorlogsveteraan Rambo ook niet uit. Bij Superguide hebben we de films van Rambo​​​​​ op een rijtje gezet. Want deze creaties gaan van 'Meh' tot 'Yeah'.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder